Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Flytter boliglån til Bulder Bank

Vi er kunder i Sbanken og er veldig fornøyd med det. Dessverre er det slik at de henger etter på renter. Derfor har vi bestemt oss for å flytte lånet til Bulder Bank istedenfor siden det er bedre rente der.

Penger er penger, uansett hvor de er. Dette gjør at vi sparer ca 3 – 400kr i måneden i renteutgifter. Noe som går rett på fondskontoen til boligen istedenfor.

I bulder trenger man ikke medlemskap i en organisasjon, og de gjør ikke forskjell på unge og gamle kunder. Renten er gunstig særlig for de med lav belåningsgrad under 50 prosent. Det er seks forskjellige prisnivåer på renten, basert på belåningsgrad. 50%, 55%, 60%, 65%, 70%, og 75%

Vi havnet på 60 %:
Prosessen med å søke boliglånet foregår på appen, du lager deg bruker med bank id. Deretter henter den inn automatisk verdi på huset du bor i. Er verdien noe du synes er greit kan du godkjenne dette og gå videre uten å måtte levere takst eller andre papirer. Dersom du ønsker å endre taksten må du få ordnet en e-takst.
bulder bank screenshot

Automatisk rentejustering

Noe som er morsomt er at banken sjekker verdien på boligen din hver måned, og har den økt nok kan det hende du kommer på et lavere rentenivå. Dette skjer altså automatisk uten at du trenger å ringe å be om det.

Appen og banken har en noe ungdommelig språkdrakt, noe jeg synes er helt greit. At det står «Brb» når appen jobber da måtte jeg dra litt på smilebånda. Brb står for = be right back. Du vet… før i tiden når Internett var noe nytt så gikk vi faktisk bort fra datamaskinen. Ikke som nå, når vi er 100% online.

Kun mobilapp

Hele deres konsept går ut på at alle banktjenester skal gjøres på en mobilapp. For min egen del skulle jeg gjerne sett en portal man kan logge inn på i en vanlig nettleser. I tillegg, må man uansett logge inn på en nettleser på en PC for å få signert boliglånet når det skal flyttes

Uansett, spennende konsept. Til syvende og sist, mindre penger ut hver måned = sign me up. Vi har foreløpig kun boliglånet i bulder, resten av banktjenestene beholder vi i Sbanken.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.