Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Formuebygging 4 år!

Den 5.mai 2008 ble det første innlegget på et nettsted som, i mine øyne kun var et eksperiment skrevet. Innlegget Helt i starten handlet i grove trekk om hvordan vi håndterer vår økonomi. Det står at det skal betales ned gjeld, at forbruket skal endres og at det skal spares i både bank og fond.

Det tok ikke veldig lang tid før det kom tilbakemeldinger på det som ble lagt ut og allerede den 15. mai 2008 kom det en kommentar på innlegget: Idag har jeg vært uøkonomisk. Da slo deg meg at hmm… kanskje det er noen andre som leser det som skrives her likevel?

Jeg har aldri brydd meg noe særlig om å få mye besøk på dette nettstedet. Hvis jeg virkelig går inn for det kan besøkstallene økes ganske dramatisk men, det er ikke slik Formuebygging blir drevet. Jeg skriver om stort sett det meste som faller meg inn og har det en liten relasjon til økonomi så la gå. Nøkkelord, søkemotor plasseringer … njesh. Formuebygging er mitt fristed og slik kommer det til å være inntil noe annet blir bestemt …

Å skrive om personlig økonomi i 4 år er en stund. Ikke trodde jeg at det skulle være mulig å gjøre det uten å gjenta seg alt for mye.

Det spiller ingen rolle, mye handler om min personlige økonomi og som mange andres er den i konstant forandring.

Takk for at du leser Formuebygging. Hvem vet, kanskje det blir 4 år til?


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


6 kommentarer om “Formuebygging 4 år!”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.