Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Et halvt tusen innlegg!

I dag har Formuebygging oppnådd en milepæl. Det innlegget du leser nå er innlegg nr 500.

Aldri trodde jeg at dette nettstedet skulle holde på så lenge. Jeg startet opp i mai 2008 og det er over 8 år siden. Det blir til ca 5 innlegg i måneden.

Helt i starten var nettstedet en plass der jeg skrev opp en oversikt over mine forbrukslån og kredittkortgjeld. Med tiden la jeg ut nye innlegg alt etter som gjeld og slik ble betalt. Det var en motivasjon for meg å få en slags logg på dette. At noen skulle synes det var en verdi i det jeg la ut la skjønte jeg ikke før det kom noen ganske faste lesere.

Formuebygging har ikke ekstremt mange lesere, men de som er innom her er liker å følge med.

Statistikk

 • Antall innlegg: 500
 • Antall kommentarer: 1 952

Top 5 mest leste innlegg, ever!

 1. Gratis budsjett mal med instruksjoner.
 2. Slik får du innvilget boliglån.
 3. Om Formuebygging.
 4. Plan for 2015 – 100 000 i fond.
 5. Har lest: Aksjekjøp og daytrading.

Jeg får også henvisninger fra mange andre ekstremt gode økonomiblogger og nettsted som handler om finans. Her kommer top 5 henvisninger. Mange takk til dere!

 1. http://pengebingen.blogspot.no/
 2. http://aksjebloggen.com/
 3. http://www.finansnerden.no/
 4. http://pengeblogg.bloggnorge.com/
 5. http://pengevett.com/

Planen fremover

Mine andre inntektsgenererende prosjekt er i gang. Planen er å holde dette ved like og bygge de opp enda mer sakte men sikkert. Det kan ikke gå på bekostning av familie og min hovedarbeidsgiver som er det viktigste. Midt oppe i dette må jeg samtidig være omstillings-villig da ting kan forandre seg raskt.

Dette leder til det andre målet som er å bli så uavhengig som mulig. I skrivende stund er det 6 måneder jeg kan overleve uten noen som helst økonomisk hjelp. Eller som finansnerden bruker å si: fuck you money! Jeg er igang på den fronten, men det hadde vært morsomt å se 200 000 kr tallet snart. Det har selvfølgelig en direkte relasjon til de økonomiske valg jeg tar som det blir skrevet om her.

Jeg kommer til å fortsette som før og ønsker du å lese om mine suksesser og feilsteg er det bare å følge med i 500 innlegg til… 😉

Er det noen spesielle typer innlegg du liker å lese, gi gjerne en lyd fra deg i kommentarfeltet eller send en e-post hvis du vil være privat.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


7 kommentarer om “Et halvt tusen innlegg!”

 1. Gratulerer så mye! 😀 Har vært veldig spennende å følge med deg alle disse årene og ser selvsagt fram til mange flere!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.