Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Har brukt en del penger i det siste

Jeg har fartet en del i det siste. Bland annet feiret en kompis sin 30 års dag og han bor ikke i Norge. Det innebærer en del reising og dertil bruk av noen kroner. Det går alltid penger når man er ute å reiser. Penger jeg forsåvidt har.

Når jeg drar utenlands bruker jeg å fylle opp kvoten, selvsagt. Det er såpass dyrt med alkohol her til lands så kan jeg spare noen hundrelapper på drikkevarer sammenlignet med om jeg skulle kjøpt det i Norge gjør jeg gjerne det. Jeg drikker ikke mye men, en pils eller to til helgen er flott. Gjerne tsjekkisk øl.

Alt dette koster selvsagt penger men, det er verdt det synes jeg. Jeg kjøper heller 3 tsjekkiske pils enn et par sixpack av noe billigere merke.

Så har vi whisky, jeg liker de med litt smak og jeg fant en flaske Laphroaig 18 Year Old og en 10 år gammel flaske på systemet ;). De ble to flasker på vei hjem til Norge. Dette ble totalt ca 1 000 kroner.

Ha en fin dag videre 😉


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


En kommentar om “Har brukt en del penger i det siste”

  1. En skal være forsiktig med pengebruken sin, men en god Whisky er BESTANDIG en god invistering 😀
    Er selv stor fan av Laphroaig (og alle de andre Islay whiskyene) så kan ikke annet å si nyt den med helsa.

    Når det kommer til øl så drikker vel jeg litt over gjenomsnittet, men kan gjerne droppe sixpacken, til fordel for noen dyrer og gode øl. Personlig har jeg blitt stor fan av diverse pale ales (koster fort 40,- spenn pr. flaske) men hver dråpe nytes.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.