Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Hjemme PC tilbud på jobb

Hjemme PCDet er ny runde med Hjemme PC tilbud på jobb. Det er mange modeller å velge mellom der også Apple er med på banen. Hadde det ikke hvert fint med en splitter ny 17″ MacBook Pro. Med en ekstra 24″ Apple Cinema Display. Kanskje en ny 52″ flatskjerm som tilbehør, et speilreflekskamera og en stor ekstern hardisk for mer lagringsplass?

Joda det skulle det sikkert. Saken er bare den at jeg allerede har en Mac. Riktignok ikke en MacBook Pro men den første 13″ aluminium macen som kom. En god nok stasjonær PC står også her hjemme som har nok med kraft til å kunne dra de fleste nye spill. Riktignok spiller jeg ikke så mye for tiden ergo den står mest å utfører litt serveroppgaver.

TV har vi også, til og med flatskjerm. For to år siden fikk fruen en skikkelig stor bonus fra der hun jobbet. Det resulterte bland annet i en 42″ flatskjerm, betalt kontant. Den kostet 14 000 kroner, husker jeg. Den står her enda og den vil nok stå her en stund til regner jeg med.

Speilreflekskamera har vi også. Riktignok ikke den siste råeste modellen du kan få tak i men den god nok likevel. Det spiller nesten ingen rolle hvor bra kamera du har. Til syvende og sist er det du selv som må ta gode bilder.

Selv om noen kanskje vil ha problemer med å tro helt på dette må jeg si at jeg ikke ble så veldig fristet av de tilbudene som ble presentert.
En av grunnene til det er at jeg for tiden er tilfreds med datautstyret vi har hjemme. Alt virker som det skal og er satt opp på en måte jeg mener blir mest optimal. Og hva trenger jeg for datamaskin for å oppdatere noen nettsted? Ikke noen maskin med spill-ytelse iallfall.

Når alt dette er sagt virker det som at et Hjemme PC tilbud i grunn er gunstig. Holder du deg under grensa på 10 000 kroner trekkes beløpet av din bruttolønn noe som gir en skattefordel. Hvis utstyret blir å koste over 10 000 kroner blir resterende beløp trekt av nettolønn. Her fikk vi opplyst at det var en rente på 7%. Selv med slik rente er det ganske gunstig med tanke på hva slik forbrukskreditt koster hvis du skal gjøre noe lignende direkte mot noen av de store elektrokjedene.

For min del står jeg over denne gangen.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.