Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Høyere lønn og sydentur

Jeg jobber i privat sektor og vi har nå hatt årets lønnsoppgjør. Resultatet av dette ble på ingen måte hyggelig, men som forventet. I rene penger går jeg opp 6 000 kroner brutto i året. Det hører også med til historien at vi har hatt en kraftig barbering av arbeidsstokken hos oss og vi som er igjen har iallefall en jobb. Jeg begynner å innse at skal jeg øke inntekten mer må jeg skifte beite. Eller starte med andre arbeidsoppgaver innen samme firma. Det er også en mulighet.

Så hva gjør man med 500 kroner ekstra brutto i måneden? For min del absolutt ingenting. Jeg strammet budsjettet for 2014 ganske hardt så dette får være en ekstra liten puste-bonus på lønnsslippen.

Utover dette har jeg fått beskjed fra høyere hold om at vi skal til syden i år. Den turen vi var på i fjor ga tydeligvis mersmak fra både barn frue og svigerforeldre så det har blitt bestemt at det skal gjøres på nytt! Fruen har lett lenge og prøvd å finne billige turer til oss og nå har vi endelig funnet noe som kan passe. Det blir ca 14 – 15 000 for to voksne og tre barn. Dette er penger vi klarer å skaffe til veie før vi skal dra og det skal nok ikke påvirke mine/våre sparemål ellers. 🙂

 


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Høyere lønn og sydentur”

  1. Gratulerer med lønnsøkninen dog liten 😛

    Hvor er det dere leter etter disse ferieturene? Prisen du nevner er jo ikke så ille for antallet som reiser.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.