Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Inspirasjonen kommer tilbake

Å se at noen vil kjøpe noe som en har skapt helt selv er en motiverende følelse. Aldri har jeg trodd at en hobby som musikkproduksjon kunne generere inntekt for meg. Det er ikke snakk om enorme summer og jeg har stort sett lastet opp produksjoner laget tidligere. Likevel ser jeg at her finnes det en mulighet å få ekstra inntekt fra noe jeg stortrives å holde på med. Hva kan være bedre enn det?

En liten konsekvens av dette er at min egen inspirasjon og lyst til å gjøre noe på musikkfronten har økt betraktelig! Det er kjempemorsomt og det har hjulpet meg å komme ut av en tilsynelatende endeløs inspirsasjonstørke.

Ekstra Inntektskilder i dag /m link til utdypende forklaring.

Som vanlig når jeg «oppdager» noe nytt har jeg en tendens til å bruke litt for mye tid på dette. Jeg må huske på at min arbeidsgiver er min hoved inntektskilde og kommer trolig til å være det i lang tid framover. Derfor må jeg skynde meg sakte, men sikkert. Så blir det nok bra til slutt.

En tanke jeg leker med er når den ekstra inntekten overskrider et visst nivå over tid. Hva om jeg  går ned i stillingsprosent hos min arbeidsgiver og heller bruker tiden til å fokusere mer på dette? Jeg vet ikke helt, kanskje det høres helt crazy ut?

Jaja vi får se hva tiden bringer, jeg har det ikke så travelt. Bare litt … 😉


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


9 kommentarer om “Inspirasjonen kommer tilbake”

 1. Kjempebra. 🙂

  Jeg er også veldig glad i å sysle med musikk, og har som mål å bruke mye mer tid på det når jeg slutter i min vanlige jobb. Har dog ingen ambisjoner om å tjene penger på det. Det får heller bli en positiv bonus på sikt. 🙂

 2. Finnes ikke noe bedre enn å tjene penger på noe man virkelig elsker å drive med. Stå på! Hvor mye drar du inn i måneden på sideprosjektene dine, hvis det er lov å spørre?

 3. Finansnerden: Hvis jeg skal legge alt sammen (også div nettsted) så ligger jeg nok på en 800 – 1 500kroner i måneden ca slik det ser ut akkurat i dag.

  Når det gjelder foto og musikk holder jeg på å bygge opp en portefølje, det er den jobben som tar tid. Derfor er det artig når det kommer inn noen småsalg her og der. Ser at det kan funke 🙂

 4. Vidde: Nice, er mer mot elektronisk musikk for min del, men jeg liker all «bra» musikk. Uansett sjanger. 🙂

  Lesende fyr: Skulle gjerne lagt ut noen eksempler her, men de vil avsløre min identitet på en veldig enkel måte så foreløpig lar jeg være.

 5. Fantastisk å lese! Ingenting er bedre enn å gjøre det du elsker, da er man liksom villig til å gjøre litt ekstra ! 😀 Bra blogg, blir å følge fremover!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.