Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Jeg får fortsatt penger fra nett i 2012

Tidligere har jeg hatt en del fokus på hvordan man kan lykkes å tjene penger via Internett. I senere tid har fokuset skiftet noe. Med mye å gjøre på privaten, fulltidsjobb, andre hobbyer og ikke minst tre barn blir tiden knapp til å gjøre så mye av det. Hvis man skal si en ting om hvordan man tjener penger på nett så krever det jobbing på lik linje med alt annet her i verden. Man får ikke noe gratis …

Med det sagt fikk jeg en melding om at det har kommet en utbetaling (5 – 600kr) fra en annonsør. Det fine med dette er at en nettside kan generere inntekt for deg selv om du ikke gjør noe akkurat her og nå. Jeg får altså litt tilbake av arbeid jeg har gjort tidligere. Det er ikke slik at jeg må ha disse pengene, det er en fin liten bonus som går til billånet eller fond.

Jeg har mulighet til å få inn mer penger fra denne bloggen noe som hadde resultert i mange casino og gambling – relaterte linker midt opp i ansiktet ditt. Selv synes jeg ikke noe særlig om det (har prøvd!) og det er uansett alt for dårlig betalt for at det skal være verdt det synes jeg. Derfor får Google annonsere hos meg og det er fortsatt mulig å kjøpe annonseplass her på Formuebygging gjennom Google. Jeg tror det skal være mulig via adwords. Har ikke satt meg inn i det akkurat.

Formuebygging eksisterer ikke for å tjene penger. Personlig økonomi og personlig utvikling er noe jeg er veldig nysgjerrig på og som jeg liker å skrive om. Det handler ikke bare om å «spare en femhundring ekstra» i måneden. Eller huske på å skrive handleliste og handle stort, eller lage budsjett, ha bufferkonto… regner med at du har hørt den regla før?

Det er nok enda viktigere å endre livsstil og det er MYE vanskeligere enn å spare en femhundring ekstra i måneden.

Nå kan du fortsette å surfe på Formuebygging, jeg lover deg. Det står mye rart og selvmotsigende ting her. Hvis du er klar til å dra kan du stikke innom en blogg jeg har blitt tipset av på forumet til pengevett.com. Det er en som kaller seg Mr. Money Mustache. Han er i slutten av 30-årene bor i USA og har pensjonert seg. Stikkordet her er å: leve under evne. Bloggen anbefales på det sterkeste. Den gir veldig mye inspirasjon!

Foto: http://www.sxc.hu/photo/54084


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Jeg får fortsatt penger fra nett i 2012”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.