Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Jeg fikk lønn, en dag etter er jeg nesten blakk

Ja sånn er det noen ganger. Men det er faktisk en ganske grei «blakk» følelse jeg har. Fordi jeg ikke har brukt disse pengene til noe ufornuftig. Husk at jeg også kun fikk 80% av min normale lønn denne gangen, ettersom jeg er hjemme i permission.

Så etter at jeg har satt over penger til følgende: 1 000 kr fond, 1 000 kr til feriekontoen som jeg lånte litt av, 2 500 til mat, 1 100 kr til mitt forbrukslån og 10 700 til diverse regninger så har jeg ca 1 200 kr igjen, ikke så veldig mye men jeg overlever.

En annen ting som er litt bra er at vi fikk strømregningen nylig. I vårt budsjett setter vi av 1 300 kr til strømregning hver måned ettersom vi fikk en sjokkregning på 4 500 for et kvartal i vinter. Som du kanskje kan regne ut bør vi helst ha ett snitt på under 3 900kr i strøm hvert kvartal.

Dette kvartalet ble ganske bra, vi fikk en regning på 2 500 kr ! Det betyr at vi har en buffer på 1 400 kr til strømregning når vinteren kommer. Vinter regningen kan bli på over 5 000 kr uten at vi må legge ut noe ekstra enn det vi allerede gjør.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.