Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Jeg har «ansatt» en blogger

Og så var det meg som helst ikke skulle ta meg an noen nye prosjekt. Jeg har nok av ting å gjøre i småbarnslivet, jobben og ikke minst mine to nettsted. Vi er booket nesten året ut. Noenting skjer omtrent hver helg og samtidig på våre arbeidsplasser med reiser osv… Hvordan skal jeg få tid til å starte et nytt prosjekt som jeg har tenkt på ganske lenge?

Jo man ansetter en person.

Jeg har et nettsted i tillegg til Formuebygging som står for mye av min ekstra inntekt. Det har nå kommet til et punkt der jeg ligger på alt mellom 600 – 1 300 kroner ekstra i måneden. Penger som kommer inn stort sett på autopilot. Mesteparten av denne ekstra inntekten går til nedbetaling av billån. Nå vil også en del av dette gå til betaling for en som skal produsere innlegg for meg på et nystartet prosjekt.

Skulle gjerne utbrodert i detalj hva det handler om men det er omtrent det samme som før. Et nettsted på engelsk som handler om teknologi. Den personen jeg har «ansatt» kommer til å skrive ca to innlegg i uken og vil få betalt for dette. For å finne en passende person benyttet jeg nettstedet Elance. Der kan man legge ut arbeid man vil ha utført så kommer det personer og byr på jobben. Eller du kan tilby dine tjenester der selv.

Det er alltid utgifter når man starter opp et nettsted og får man en god inntekt innen et år skal man i mine øyne være fornøyd! Dette blir altså en utgiftspost en god stund framover men håpet er at det skal kunne betale seg selv på lang sikt. Jeg kommer også til å skrive noen innlegg på det nye nettstedet men hovedsaklig den personen jeg samarbeider med. Mesteparten av min online fokus kommer til å være på Formuebygging og det andre allerede etablerte nettstedet.

Min samboer syntes iallfall at jeg var kjempesmart….

😉


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


12 kommentarer om “Jeg har «ansatt» en blogger”

  1. Spennende prosjekt! Håper du holder oss oppdatert med dine erfaringer når det gjelder å «ansette» personer via slike nettverk. Fint med noen betrakninger om hvor mye tid du må bruke for å guide denne personene også (vs å gjøre hele greia selv)

  2. Joda jeg skal holde deg oppdatert. Det er for øvrig for tidlig å si noe om dette enda og hvilken effekt dette har da nettstedet nettop er startet opp. Personen har for øvrig skrevet to veldig bra innlegg så det virker lovende så langt. 🙂

  3. Blir spennende å følge – du får oppdatere om hvordan det går med besøksstatistikken etterhvert som innleggene fyller opp nettsiden.

  4. Jeg betaler ganske akkurat $7,5 per innlegg og planen er at det skal lages ca 2 innlegg i uken fra denne personen. Han skriver veldig bra og bruker nøkkelord og diverse på riktig måte. Antall ord vil nok variere en del men over 500 iallfall.

    Skal holde dere oppdatert men, ikke forvent at det skal skje noe med en gang. Dette kan ta tid og er kun en utgiftspost akkurat nå. Håpet er at nettsiden betaler seg selv etterhvert og kanskje bloggeren også. 🙂

    Jeg har jo klart det med en annen nettside så hvorfor ikke gjøre det igjen?

  5. Til nå har jeg kjøpt cirka 30 innlegg. Jeg publiserer 1-3 innlegg om dagen, og han leverer innhold nesten hver eneste dag. Jeg har 1015 fans på Facebook. Årsaken til at jeg har fått 1000 fans på 2 uker er at jeg har kjøpt fans for noen dollar. Hvordan går det med deg Formuebyggeren? Inntjeningen min er så å si ingenting etter disse to ukene, men man kan nok ikke forvente det med en gang. Videre blir jobben min å jobbe med SEO.

  6. Jeg tar det med knusende ro. Mesteparten av min energi fokuserer jeg på mitt andre nettsted og formuebygging. Han har ikke laget så mange innlegg da han tydeligvis er svært opptatt men, når han gjør det så er de greie. Inntjening skal vi nok ikke snakke noe om enda. Det er ikke mange besøkende til bloggen heller og jeg ønsker ikke starte lenkebygging før det faktisk er noe av verdi der. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.