Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Jeg tjener fortsatt penger på nett!

Jeg skulle bare sjekke kontoen og da oppdaget jeg at Google har satt over noen kroner til meg. 636 kroner for å være nøyaktig. Det var ikke så lenge siden Google betalte meg ca 900 kroner, og amazon 500 kroner. Om jeg klarer å tjene penger på nett kan vem som helst gjøre det!

Klart dette har tatt lang tid, jeg har holdt på i ca to år. Jeg har investert mye penger og ikke minst tid. Så tatt i betraktning hvor mye arbeid som er lagt ned er dette ikke de store summene. Men det er en start!

Jeg har lagt til et nytt felt til høyre, der det vil stå oppført hvor mye penger jeg har tjent på nett.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


17 kommentarer om “Jeg tjener fortsatt penger på nett!”

 1. Ja, ting tar tid og alt er ikke netto når man jobber på nettet. Likevel kan man få til mye uten de helt store utgiftene. Men, når ting først er gjort (publisert), så tikker det gjerne jevnt inn med kroner selv om man har travle perioder. Lykke til videre!

 2. Takk Magnus,

  Er enig I det meste du sier, men liker ikke å la nettsted ligge for lenge på «automatikk». Liker at et nettsted er oppdatert. De som besøker nettstedene fortjener i det minste det.

  Men ellers har du rett 🙂

 3. Nå følte jeg meg nesten truffet her, hehe :p

  Liker nok heller ikke å ha nettstedet i dvale, og skulle nok helst oppdatert flittig, men sånn blir det av og til i travle tider. Derfor er det også greit å kunne skrive mer eller mindre tidløst innhold som har nytteverdi uansett når det leses, noe jo Magnus sitt nettsted er et veldig godt eksempel på:)

  Gratulerer forresten med ny layout:) Lyst og fint. Trodde først jeg hadde kommet til feil side, skjønte ingenting.

 4. Ok kanskje jeg har litt feil likevel. Tidløst statisk innhold er det ikke noe feil på. Du må for all del ikke bli demotivert aksjebloggeren. Jeg synes du har et kjempemessig nettsted og jeg lurer på om jeg skal benytte meg av dine tips fremover. Vi må bare få flyttet her og komme i orden på vår nye bopel.

  Dog tror jeg Google prioriterer nettsted som det er litt «action» på. Og besøkende fra Google er noe man ønsker. Hvor mye action? Bare Google vet dette. 🙂

 5. Hehe.. Demotivert blir jeg nok ikke 😉 Er veldig motivert og gleder meg til å få jobbet mer med Aksjebloggen i sommer. Har mange planer. Takk for gode ord. Det setter jeg stor pris på og det hever motivasjon ytterligere.

  Men du har nok rett i at Google prioriterer sider som oppdateres mer jevnlig.

  Nå har jeg forresten endelig fått meg Adsense. Det tok steike meg 5 måneder å få det godkjent. Hadde gitt det helt opp og lagt den i glemmeboken, da det plutselig dukket opp en mail. Skal bli spennende å se om det gir noe bedre resultat. Tradedoubler var ihvertfall ikke særlig å skryte av. Håpet er jo å gå i null i det minste.

 6. Vi er enige om at vi ønsker å gjøre det Google liker, ettersom det er Google som sender oss den mest stabile og minst arbeidskrevende trafikken gjennom sin glimrende søkemotor. Jeg vil tro at 90% av webmastere og bloggere vil si at en WP-blogg er best. Der kan man bl.a. sette inn All-in-one-SEO-pack, og mye annet snacks. Da må man vel klare å rangere høyt og få mange lesere? Vel, gå til bloggurat.net, eller blogglisten.no. Er det dette som er «kvalitet» og som en søkemotor bør belønne? Har selv mange blogger (på egne domener), men til tross for periodevis iherdig og jevn oppdatering belønner G i større grad mine statiske nettsider. Jeg leser gjerne innlegg om eksperter som mener å vite noe om Googles algoritmer for å rangere i søk, men jeg velger å følge egne erfaringer, selv om jeg bare er en amatør. Når noe av det man gjør «virker», så er det bare å fortsette med å gjøre det – og gjerne i større målestokk. Dessuten må en blogg vedlikeholdes (oppdateres og modereres), og for meg som er familiefar, passer det bedre å jobbe med nettsider i ledige stunder – og når motivasjonen er der.
  Grattis med Adsense Aksjebloggeren! En ny verden vil åpne seg for deg!

 7. «Grattis med Adsense Aksjebloggeren! En ny verden vil åpne seg for deg!»

  Haha.. Jeg må bare si at du hadde helt rett. Har ikke tjent noe særlig på dette enda selvsagt, men så glad for noen skarve kroner har jeg aldri vært før. Skikkelig spennende å logge inn på Adsense kontoen for å sjekke om noen har trykket i løpet av dagen. Ser jo absolutt at det finnes et potensialet 🙂 Gleder meg til å få utviklet siden videre i sommer og få skrevet alle artiklene jeg har listet opp på «To-do-listen».

 8. De første kronene eller ørene er alltid morsomme! Grattis!

  Anbefaler deg også å lus-lese villkårene til Google, slik at du ikke ved et uhell setter annonsene på en uheldig plass. Ved bilder for eksempel.

 9. Ja, har lest litt på disse vilkårene. Og har forstått det slik at om en mister Adsense-kontoen er det svært vanskelig å få den igjen. Så jeg skal nok prøve å sette meg fullstendig inn i dem så jeg ikke gjør noe feil 🙂

 10. Ja, vilkårene er viktig å overholde, men de er på ingen måte urimelige eller vanskelige. Når du får Adsense-konto følger det ofte med et avhengighetsforhold. Man sjekker kontoen mange ganger daglig, og merker seg trender og «rekorder». Noe av det kjekkeste er jo at du nå er godkjent til å ha Adsense på alle dine blogger og nettsteder. Et domene og et lite webhotell er så rimelig at det skal være enkelt å dekke utgiftene. Deretter bygger man bare videre på ting, og så tikker kronene inn. Mange bekker små….

 11. Derfor kan det også være lurt å ha andre inntektskilder, og ikke bare Google adsense. Alternativer finnes for den som gidder å lete litt.

  Nå er ikke jeg helt fan av å ha en haug med mini-nettsted. Jeg vet hva du tenker på og forstår konseptet men det passer ikke meg, akkurat nå. Selv om det til slutt blir statiske sider som du ikke trenger å gjøre så mye med etterpå. 🙂

  Men vem vet, det kan jo hende jeg endrer mening etterhvert.

 12. Enig i at det er greit å ha flere inntektskilder. Jeg selger f.eks. bilder i tillegg til annonsedelen (scanfishphoto.com). Når det gjelder andre annonseprogram har jeg forsøkt mye. For mine nettsider/blogger har Adsense vært det desidert beste selv om jeg også har noen TD-annonser. De fleste andre program har jeg gitt opp.

 13. For din side vil jeg tro at en CPA banner fra Euroads eller TD kan funke. Jeg så en kampanje som betaler ut 100,- per lead eller no’. Den går ut på at man legger inn kontaktdetaljer, og blir kontaktet av en finansmann som driver med «dealing» av lån og refinansiering ++ for å gi brukerne lån eller refinansiering og bedre rente, og får da en provisjon fra banken det ender på.

  Bare et lite tips fra meg, og gratulerer med adsense =)

 14. Preben: Har konto på Euroads og Tradedoubler men vet ikke helt om jeg ønsker å gjøre så mye med dem. Synes ikke jeg finner så mye nyttig å annonsere her. Blir litt feil å plastre haugevis med store skrikende kredittkort / forbrukslån annonser her også… nesten litt dobbeltmoral. Selv om det er litt fristende da de betaler godt.

  Men, den dealingen av lån og refinansiering hørtes mer spennende ut, så fremt det kommer brukerne til nytte og ikke bare er tull. 🙂

 15. Hehe.. Ja, kjenner meg igjen i den Magnus. Var en periode hvor jeg sjekket flere ganger dagen i håp om at noen hadde klikket. Men det går enda litt tregt med Adsense annonsene, spesielt mens jeg har hatt konkurransen gående. Har hatt en del besøkende pga konkurransen, men så og si ingen klikker og har også merket meg at konkurranserelaterte annonser ikke betaler særlig godt. Nå sjekker jeg Adsense mye sjeldnere, kanskje fordi jeg er lei av å sjekke uten at det er kommet noe nytt :p

  Har også konto på Euroads og Tradedoubler. Men liker ikke annonsene som er på Euroads. De ser rett og slett amatørmessig ut og mange av dem lenker til nettsider/konkurranser med vilkår jeg ikke selv liker, som sånne sider hvor en blir påmeldt dyre smsabonomenter om en ikke følger med i timen. Tradedoubler bruker jeg litt, men har gitt svært litt inntekt hittil.

  Mangnus: Du skrev at jeg nå er godkjent for alle nettsider og blogger. Betyr det at jeg ikke trenger å registrere en ny nettside/blogg for å bruke adsense kontoen min der? Må den ikke gjennom godkjenning?

 16. Aksjebloggeren: Når du først har blitt godkjent av Google får du ha Adsense annonser på dine andre nettsted uten å måtte søke på nytt. Forutsatt at du følger Googles retningslinjer.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.