Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Joda, banken var f*n i meg enig!

Det jeg trodde kunne bli vanskelig viser seg å bli lekende lett. De utregninger jeg og fruen har foretatt oss på forhånd syntes vår kontakt i banken var ganske fornuftig. Dette betyr at husdrømmen faktisk er oppnåelig!

Vi startet møtet ved at jeg la frem hva jeg trodde vi skulle klare ut fra den økonomi vi har, deretter fikk vår kontaktperson komme med spørsmål vi svarte på. Han fikk også se det budsjett vi bruker. Han begynte også å snakke om SIFO tallene noe jeg selv mener ikke stemmer helt på oss.

Vi får ikke stå på hele lånet selv, la oss anta at vi må låne 3 000 000 da må vi ha tilleggssikkerhet på 10% som enten er egenkapital eller kausjonist som står på den delen av lånet. Vi har mulighet til å benytte oss av en kausjonist hvis vi må, det kommer litt an på hva vi får solgt vår leilighet for. Vi skal få en person på besøk hos oss som skal ta takst snart!

På slutten syntes han det var et hyggelig og uvanlig møte, han mente at det ikke var så vanlig at unge folk som oss har så god kontroll på økonomien som vi har. Det hjelper på den dagen du skall i banken.

Vi har noen boliger i sikte allerede, men vi får se hva det blir med det.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Joda, banken var f*n i meg enig!”

  1. Hyggelig og meddele :D.

    Nei SIFO tallene stemmer ikke helt, de er nok for høye. Jeg bruker ikke mye penger på hverken klær eller hygieneartikler. Likevel ser jeg ikke ut som en lasaron og lukter ikke svette … 🙂

    SIFO tallene er nok bare et snitt for hele Norges befolkning.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.