Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Kjøpesentergalskap

Å dra til et kjøpesenter er ikke noe jeg gjør hver dag, eller hver uke for den delen heller. Det er mye folk, det er stress og folk er sure fordi det er så mye folk der. Hvis man er litt treg, sånn som jeg er blir folk også sure på meg eller omtrent går rett på meg hvis jeg ikke flytter meg kjapt nok. Samfunnet i dag er alt for hektisk og jeg prøver naturlig nok å unngå disse plassene. Det meste man trenger i dag kan godt kjøpes over nett, også klær.

Denne gangen dog hadde fruen sjekket på nett etter en ny skolesekk til poden vår da den de fikk utdelt fra skolen ble ødelagt etter 6 måneder. Den var på tilbud, det var en igjen, det var et bra merke med gode testresultat og derfor tok vi med alle ungene og kjørte til et slikt senter. Vi trengte også handle litt mat og jeg kunne samtidig finne meg noen nye klær da jeg har en del som er utslitt.

Tenkte jeg skulle være litt økonomisk også når jeg likevel skulle handle litt. Fruen har nemlig et eller annet kort man kan bruke for å få rabatt i en masse forskjellige butikker. Dette kortet koster visstnok også penger, 200 kroner tror jeg. Dessverre var ikke jeg intelligent nok til å forstå at dette kortet ikke gjelder når man kjøper tilbudsvarer. Derfor ble det ikke noe rabatt på de to butikker jeg var innom, men det var tilbud da.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.