Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Litt mer om hobbyinntekt

Jeg har tidligere snakket om å bygge opp en ekstra inntekt. Bland annet på mitt foto interesse. Dette er ikke noe jeg har tenkt å bruke all min ledige tid på, men det har nok blitt litt sånn likevel. Jeg har en tendens til å bli litt for fokusert på en ting.

Jeg har lastet opp noen bilder til diverse stock photo nettsted og selv om jeg har svært lite liggende ute (20 – 40 bilder) begynner de å generere bittelitt inntekt. Det er helt okay å få noen kroner betalt for bilder som uansett hadde ligget å støvet ned på harddisken.

Med det sagt, oppdaget jeg at noen av disse bildebyrående også godtok musikk. Jeg gikk inn på disse sidene for å høre på noen av komposisjonene, valgte ut de som lå helt øverst på topplistene og fant fort ut at her kan jeg også bidra.

Jeg har alltid hatt musikkproduksjon som hobby siden 14års alderen, men aldri tenkt på å tjene noen penger på det. Sagt og gjort, i starten på januar registrerte jeg meg på noen av de største nettstedene som godtar musikk og ble ganske kjapt akseptert av disse.

Drømmen skulle selfølgelig være å kunne leve av sine hobbyer ikke sant? Nå er ikke realiteten slik at man får så mye betalt for dette (hvis du ikke bor i et lavkostland) så dette kan nok kun klasses som en hobbyinntekt akkurat nå.

Hvis jeg ser bort fra inntekt generert fra nettsidene. Altså kun foto / musikk er det allerede på på USD 77 (ca 600kr). Hele 42% av dette er fra musikk jeg startet med for noen uker siden. Det sier seg selv at det er musikken som akkurat nå vil gi høyere ekstra inntekt. Derfor skal jeg vri fokusen mer dit istedenfor foto akkurat nå. Da musikkproduksjon helt klart er øverst på listen av det jeg liker å holde på med.

Går jeg lei av musikkproduksjon kan foto ta den plassen igjen, så får vi se hva tiden bringer… 🙂

logic


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Litt mer om hobbyinntekt”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.