Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Lokalbutikken irriterer seg på meg

Jeg kan være ganske sær til tider, bare jeg vil og går inn for det. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror det ligger en liten rebell inne i meg noen plass. Noen ganger kommer den ut men for det meste klarer jeg å holde den i sjakk. Men ikke i dag.

Lokale matvarebutikken som vi forsøker å ikke handle på så ofte har inført en ny ordning. De har ikke plastposer fremme, du må spørre etter de. Tydeligvis er det sjefen der som har funnet ut at de taper ca 17 000 kroner per år på poser de gir ut gratis. Dette har jeg fått høre fra noen som kjenner noen som kjenner noen som jobber der …

Uansett, det jeg gjør nå for tiden er å legge alle mine varer på båndet. Kassadamen / mannen blipper varene. Spør de meg etter pose så sier jeg ja, og betaler for det. Men spør de meg IKKE betaler jeg med kort først. Deretter spør jeg, hvor har dere posene? Jeg trenger en. Da får jeg oftest en gratis, de har ikke spurt om betaling enda. Hvis de skulle spurt om betaling så haddde de fått det.

På denne måten kan jeg kanskje spare ca 30 – 50 kroner per år. På matposebudsjettet! <- dette  var litt ironisk

Litt av grunnen til min utrolige ikke-betale-handlepose oppførsel er det faktum at de ofte har kort holdbarhetsdato på varene jeg kjøper. Husker jeg kjøpte eplejuice en gang som gikk ut dagen etter.

Sær oppførsel av meg, eller?


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


6 kommentarer om “Lokalbutikken irriterer seg på meg”

  1. Neida, det er ikke sært. Jeg bor i Oslo, og så og si i alle butikkene så ligger posene bak disken. og de koster 70 øre. Men jeg venter såklart til jeg skal pakke, «Ojj, har du pose?» Da får man alltid gratis.
    Men man burde være flinkere til å bruke posene om igjen da.

  2. Ja, det er sært. Butikken betaler for posene, du bør betale for dem.

    Neste gang kan du jo ta med en ryggsekk, så slipper du problemet.

  3. Ok, da har jeg fått det bekreftet. Jeg er sær.

    Forslaget med ryggsekk var bra, men uansett trenger jeg søppelposer. Ergo jeg kan ikke bruke ryggsekk eller ta med egen pose hver gang. 🙂

  4. Det er greit nok at man skal betale for posene, men 70 øre? Butikken betaler jo 7 øre for de. Selv prøver jeg alltid å bruke handlenett når jeg handler.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.