Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Mange baller i luften…

Det er så mye som skjer for tiden at jeg har problemer med å samle alle mine tanker på en fornuftig måte. Det føles som at alt er en stor grøt akkkurat nå. Det er ikke nødvendigvis en negativ ting, jeg føler bare at vi har så mye å tenke på. Jeg har skrevet tidligere at vi fikk vite at det var tvillinger på vei, en nyhet i seg selv som er ganske sjokkerende, iallfall for min del. Det blir også mer rundt dette i forhold til fødsel, tettere oppfølgning av min samboer osv. Heldigvis har vi fått positive beskjeder fra helsevesenet slik at ting går den veien vi ønsker i forbindelse med svangerskapet fremover. Det er iallfall godt å vite at noen vil ta vare på min samboer fremover. Vår første fødsel var ikke akkurat noen hyggelig opplevelse, selv om det gikk bra til slutt. Naturlig nok vil vi at dette svangerskapet går bedre.

Vi har også hatt en skikkelig rydderazzia hjemme. Omtrent alt vi ikke har brukt på 1 år har vi rett å slett kastet. Så fremt det ikke er noe superviktig som bilder, verdigjenstander eller lignende. Vi har fått renset ut boder og skap. Rett å slett startet med å klargjøre vår leilighet for salg / visning. Vi har hatt megler på besøk som har tatt takst. Det meste er egentlig klart, det gjenstår bare for oss å finne en plass vi ønsker å bo.

Å finne en plass å bo er ikke bare bare… Jeg bekymrer meg veldig for utviklingen på boligmarkedet fremover. Det virker ikke som at folk fatter og begriper at man ikke burde by så ini granskauen mye som de tydeligvis gjør. Det virker som at så lenge renten er lav byr folk mer enn hva de egentlig takler. Selv om renten blir uendret en periode betyr ikke dette at det vil være slik for all tid fremover.

Vi var å kikket på en bolig som lå nede i en mørk «dolp», med utleiemulighet forsåvidt. Etter vi var å kikket på den bestemte vi oss for at dette ikke var noe for oss men vi skrev oss opp på listen til megleren likevel. Prisantyding var 3 millioner, når jeg ikke giddet å høre mer på megleren var budene oppe i 3,5 millioner. Hva det sluttet på vet jeg ikke men jeg ville ikke vite heller. Dette skremmer meg skikkelig. Det betyr ikke at det vil være slik på alle boliger vi kikker på selvsagt, men som sagt, jeg er bekymret.

Forstår ikke det norske folk at 3,2% rente er unormalt lav? Tenker ikke folk på dette når de er med på budrunder? Og hvorfor går bankene med på å låne ut så mye penger i det hele tatt. De hjelper ikke akkurat på noe særlig. Det er vår egen feil hvis økonomien går skeis.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.