Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Min ekstra inntekt skal være fra Internett

Jeg er fast bestemt på at min nåværende jobb ikke skal være min eneste inntektskilde. Jeg har siden et år tilbake jobbet med noe som skal skape meg ekstra inntekt. Det går ekstremt tregt men jeg har ikke så travelt heller.

For dere som lurer er dette et annet nettsted jeg driver. Jeg linker ikke til det her for det vil da avsløre hvem jeg er, noe jeg har valgt å la være. Først nå begynner jeg å se potensialet for inntekt. Jeg forstår at dette valget kan gjøre min troverdighet lavere men det er slik det får bli så lenge.

Det kan godt ta et år til før jeg tjener noe på dette i det hele tatt, men da får det isåfall gjøre det. Jeg kommer også til å legge ut her på bloggen hva jeg tjener på ekstrainntekten.

Men frem til da … blir alt som vanlig 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Min ekstra inntekt skal være fra Internett”

  1. No skal eg be deg om noko som er svært, svært vanskeleg. Eg ville satt vanvittig stor pris på det dersom du delte dine erfaringar med å tjene pengar på nett her inne. Eg skjønner sjølvsagt at det er ei utfordring å gjera noko sånt når ein forsøker å halde seg anonym, men det bør absolutt vera mogleg.

  2. Hei Olaf,

    Først litt om min tankegang: Jeg ser at andre kan tjene litt ved å drive nettsteder med godt innhold. Da ser ikke jeg noen grunn til hvorfor ikke jeg kan gjøre det samme? Jeg har bestemt meg for å lykkes med dette. Jeg skaper et nettsted som gir verdi for mennesker. Det gir allerede nå inntekt men det er ikke noe å snakke om enda. Siden er også ca 1 år gammel slik at det er først nå den begynner å få litt oppmerksomhet fra søkemotorer.

    Jeg skal ha litt levebrød av dette. Kan jeg få noen ekstra kroner på konto hver måned, om det så er 100 kr eller 1 000 kr er det motivasjon nok til å drive på. Den hovedsaklige motivasjonen er uansett å skape godt innhold. Det er noe alle kan gjøre, alle har noe de kan mye om, og det kan skapes til en nettside som gir inntekt.

    Jeg vil selvsagt oppdatere bloggen om hvordan utviklingen går og dele mine erfaringer på reisen!.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.