Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Nå er jeg glad vi har bufferkonto!

Nå er jeg ganske oppgitt og lei, men setter jeg meg tilbake og bruker noe som kalles perspektiv er det ikke så farlig likevel…

Her om dagen skulle flisleggeren / snekker starte med oppbygging av badet på nytt. Det viser seg dessverre at det er et eller annet problem i golvet / grunnen som gjør at tro / gipsveggene tiltrekker seg fukt. Dette gjør at veggen til slutt ekspanderer og flisene sprekker. Å bygge opp badet på nytt uten å rette på dette er ekstremt u-lurt. Derfor har vi satt hele byggingen på pause og rekvirert takstfolk som skal gå over kjelleren å sjekke status og hva vi må gjøre for å rette på problemet.

Dette koster ca 5 000 kroner og vil bli tatt fra bufferkonto.

Er spent på hva konklusjonen til takstfolkene er og hvordan fremdriften blir fremover. Jeg ser for meg at dette er noe en forsikring kan dekke? Men hva vet jeg… Vi kjøpe en slik eierskifteforsikring men, vi får ta en ting i gangen først. Har vel hørt diverse ymse om protector.

Jeg holder også på å klargjøre bilen for salg, vi skal ha den inne på en siste service for å fikse noen småting slik at den er tipp topp når den selges. Dette blir vel å koste noen tusen kroner og blir tatt fra bilkontoen. Den bil vi ender opp med til slutt er ikke bestemt helt enda men det kan godt bli noe franskt denne gangen. Kommer litt an på hvor mye vi får for bilen og klarer å sette unna selv.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


6 kommentarer om “Nå er jeg glad vi har bufferkonto!”

  1. Ja bufferkonto er utrolig viktig å ha for uforutsette utgifter eller ting som blir dyrere enn man tror.

    Angående nettsiden din, hvorfor har du ikke lagt ut en «Like»-knapp og en boks med tilhengere fra Facebook?

  2. Jeg har da en like knapp øverst i innleggene. Vises ikke den?

    Har tenkt på en slik facebook – boks, men er litt usikker på om den blir knyttet opp mot meg som person.

  3. Godt du har en bufferkonto, veldig mange som ikke har det, og det går som regel hardt utover kredittkort og forbrukslån som blir svindyrt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.