Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Annonsere på Formuebygging!

Dette innlegget er utdatert og ikke gyldig lenger. Ta direkte kontakt for ev annonsering.

Grunnet økt etterspørsel er det nå lansert nye muligheter for annonsering på Formuebygging. Dette vil være en god mulighet for deg å få økt eksponering til ditt nettsted eller produkt. Mange av de som har besøkt Formuebygging det siste året har funnet nettstedet ved å søke på ekstra inntekt, formuebygging, raske penger og fondsparing for å nevne noen av søkeordene. Har du et nettsted som er innenfor finans, vil du nå ut til besøkende med dette som interesse. Lenger ned på denne siden vil du få se statistikk men, først kommer en basis – oversikt over type annonsemuligheter du har å velge mellom. Utover dette er jeg åpen for induviduelle justeringer. Ta kontakt med meg og kom med dine ønsker.

Innleggbanner (468 x 60) (UTSOLGT)

Denne annonseplassen vises under hvert innlegg rett ovenfor kommentarboksen. Denne vises ikke på framsiden. Det er to tilgjengelige annonseplasser som vil gå i rotasjon. Prisen er 79 kr pr måned. Bestiller du for et år betaler du kun 70 kr pr måned.

  • Bestill Innleggbanner (468 x 60) (Utsolgt!)

Praktiske opplysninger

Jeg ønsker å gjøre det enkelt for deg å være annonsør her hos Formuebygging, derfor har jeg investert i en programvare som kalles OIOPubilsher. Dette er et anerkjent system som tar hånd om bestillinger, betaling og ikke minst hvor lenge en annonse skal være aktiv. Det har blitt brukt i en prøveperoide for tekstlinkene og er nå utvidet til resten av annonsemulighetene.

Jeg foretrekker betaling med paypal (du trenger ikke å ha paypal konto, kun kreditt / debet kort), da skjer alt automatisk men, ønsker du en enkel faktura kan dette sendes via e-post som PDF.

OIOPublisher er et engelskspråklig system som er forsøkt oversatt til Norsk. Det kan se en smule merkelig ut språkmessig når du får noen av de automatiske e-postene, beklager dette. Pass på å sjekk din spam mappe. Jeg har opplevd at noen aggresive spam filtere har markert e-posten som spam.

Statistikk Januar 2012

Pagerank på fremside: 4

Som nevnt oven kommer noen av de som besøker Formuebygging inn ved å bruke søkeord som: ekstra inntekt, formuebygging, raske penger og fondsparing. ca 47% kommer fra søkemotorer, ca 37% kommer fra andre nettsted og ca 15% kommer inn direkte. Når folk vel besøker Formuebygging liker de tydeligvis hva de ser da flukfrekvensen ligger på ca 60% og gjennomsnittlig besøkstid er 3 minutter.

 


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


8 kommentarer om “Annonsere på Formuebygging!”

  1. Spennende artikkel 🙂
    Liker initiativet ditt, Formuebygging.
    Statistikk-tabellen din var kjente greier, har samme fremstilling selv, men for min del viser den bare 60-75 besøk pr dag. Det er imidlertid en engelskspråkelig nettside under oppbygging.

  2. Ser ut som at Akismet (spam beskyttelse for kommentarer) var litt vel ivrig her. Den markerte din kommentar som spam. Beklager dette.

    Neste ledige tekstlink blir 26 Oktober 2011, ellers er det opptatt langt ut i 2012!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.