Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Nesa nede i krypto

Har investert litt i min hobby den siste tiden, hvor bland annet innkjøp av en Moog synth på 17k var en av utskeielsene. I tillegg til dette har jeg også handlet to stykker 1080ti skjermkort til en totalt pris på 16000 kr. Skjermkortene bruker jeg til mining av diverse kryptovaluta. Type coin vil variere ut fra hva som er mest profitabelt. Hittil har dette generert ca 4000 kr på en måned (2x1080ti og 2×1070). Kortene skal være betalt rundt sommerferietider. Etter det er det ren netto. Nå har prisen på disse kortene økt betydelig etter at jeg kjøpte.

Jeg puttet en hel del penger i krypto for litt siden, men jeg likte ikke å ha såpass mye stående der og når bitcoin prisen økte sikret jeg gevinst. Mye av opprinnelig innskudd + litt gevinst ble satt tilbake i fond og det som står igjen i kryptomarkedet kan få gå litt som det vil, jeg bryr meg ikke noe særlig.

Ekstra inntekt denne måneden ble ca 1600kr netto.

Når det gjelder investeringer blir det 1000kr i indeksfond og 600kr i bitcoin. Kanskje det blir mer, får se etter at tannlegen har tatt sitt.

 


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “Nesa nede i krypto”

  1. Interessant at du investerer i mining av krypto og har klart å tjene såpass mye. Antar at det ikke er Bitcoins du miner for øyeblikket da nivået har blitt såpass vanskelig.

    Har selv kjøpt en del krypto, men satser utelukkende på DAG-enheter slik som Iota og NANO. Tror disse er fremtidens betalingsmidler. Med gratis og rask overføring har jeg vansker for å se at enheter som BTC vil klare å konkurrere. Alt handler jo om kostnader og hurtighet…

    Det er to ting jeg synes er ekstra spennende med krypto. For det første finnes muligheten til å skrive smartkontrakter i ETH og Cardano. For det andre tror jeg det på sikt vil springe opp en låneøkonomi basert på krypto, hvor mannen i gata kan dele ut forbrukslån, boliglån og andre typer finansieringshjelp til andre ved hjelp av disse systemene. Det vil jo kunne snu hele finansverdenen på hodet.

    Gjenstår å se!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.