Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Nesten 2.000,- kroner i ekstra inntekt!

Boligkjøp

Enda en måned av 2010 er omme der det ikke har skjedd så ekstremt mye, noen småoppdateringer er det likevel. Vi leter fortsatt etter bolig, alt er klart i forbindelse med banken men vi sliter med å finne noe vi virkelig vil ha. I grunn har vi det ikke travelt men vi vil også bli ferdig med dette så fort som mulig. Samtidig skal man ikke haste seg gjennom et såpass viktig kjøp som dette. På grunn av dette har vi roet oss ned noe med letingen.

Ekstra Inntekt

Jeg har et annet nettsted jeg driver men har i det siste ikke hatt ork eller tid til å gjøre så mye med det. Av diverse små – nettsted jeg driver er det formuebygging.com jeg har prioritert høyest i en god stund nå. Jeg føler at det er dette nettstedet som gir meg mest tilbake. Det betyr ikke at jeg ikke skal gjøre noe med det andre nettstedet men jeg lar det ligge en stund til når vi har såpass mye å tenke på for tiden.

Selv om nettstedet ligger og sover tjener det fortsatt noen kroner. Det som er morsomt er at google kontoen er på over 1 000 kroner nå. Amazon kontoen ligger runt 6 – 700 kroner. Ikke langt fra 2 000 kroner altså! Nå er det bare å vente på utbetaling.

Fond

Her har jeg et mål på 50 000 kroner i løpet av 2010. Jeg tror det kan bli tøft å nå dette målet men det er ikke helt urealistisk og derfor lar jeg det stå som det er. Vi skal tross alt ha tvillinger og kanskje flytte i 2010. Det er ikke akkurat gratis det.

Jeg skulle sjekke hvordan utviklingen var på mine fond når jeg skrev dette innlegget men det var noe feil i nettbanken som gjorde at jeg ikke fikk sjekket detaljer, kun hele porteføljen. Der var dagsverdien ca 3 800,-

Diverse

Nå har vel kanskje ikke alle dere mennesker der ute en iPhone. Men skulle det være slik at du har en sådan er nå formuebygging optimalisert for denne telefonen. Går du inn på nettstedet fra din iPhone eller iPod touch vil siden se omtrent slik ut:

Det er også mulig å slå av denne funksjonaliteten hvis du scroller helt nederst på siden. Fancy, ikke sant?

Jeg har også endret bittelitt på layouten slik at fler innlegg vises på hovedsiden. Håper dette gjør det mer oversiktlig og at innleggene ikke blir gamle så fort. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Nesten 2.000,- kroner i ekstra inntekt!”

  1. Likte dette Iphone opplegget ditt. Hvordan har du fått til det? 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.