Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Noen små-endringer på Formuebygging

Ny design

Du husker kanskje at jeg gjorde noen endringer på Formuebygging for en tid tilbake siden. Jeg ble aldri skikkelig fornøyd med den men, giddet ikke å gjøre så mye egentlig inntil jeg fant et tema med en simpel og funksjonell design uten alt for mye dilldall. Nå har jeg skiftet utseende da jeg endelig fant et tema jeg var ute etter. JEG liker det iallfall, synes det er enda mer ryddig sammenlignet med det forrige. Håper du også synes det.

Slik så det ut før: (klikk for større)

Gamle Formuebygging
Gamle Formuebygging

Det kan hende at jeg gjør noen småjusteringer etterhvert. Tenker litt på headeren og menyen øverst. Vi får se, det fungerer greit nå. Hvis du finner noe som ikke virker setter jeg stor pris på at du sier fra!

Ny bopel

Jeg har også fått flyttet hele nettstedet fra Hostgator til en ny plass som er mye raskere. Det er BloggHotell som sponser Formuebygging med rask serverplass og ikke minst eksemplarisk support. Thor som driver dette vet hva han holder på med og hvis du har tenkt å bli en blogger selv anbefaler jeg at du kjøper serverplass der.

Jeg håper at surfingen på Formuebygging oppleves kjappere for deg nå. Det gjør det iallfall for meg, til tider har nettstedet vært litt vel tregt å laste.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Noen små-endringer på Formuebygging”

  1. Ser bra ut Formuebygging 🙂 Har selv Hostgator og opplever at det går litt tregt til tider ja. Kundeservice kunne bekrefte at de har hatt problemer med kapasiteten ved enkelte av serverne deres. Frustrerende.

  2. Såpass ja. Når jeg hadde Hostgator og meldte fra om problem kunne de fortelle meg at det ikke var noen problem. Så jeg hadde feil i følge dem, prøvde meg flere ganger før jeg ga opp.

    Når det er sagt hadde jeg et cache plugin som trøblet litt også og det har jeg fått hjelp til å ordne. Problemene oppsto for øvrig FØR jeg aktiverte dette cache pluginet. Uansett så er det historie nå! Håper surfingen oppleves som raskere på et ryddigere nettsted 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.