Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Norske priser på barneutstyr irriterer meg

Vi skal ha tvillinger, i den forbindelse trenger vi å kjøpe inn litt utstyr. Bland annet bilstoler. Dette har vi allerede skaffet oss brukt og låner fra andre vi kjenner. Her har vi spart mye penger kontra kjøpt nytt.

Under disse barnestolene trengs det beskyttelse slik at de ikke riper opp / ødelegger skinninteriøret i bilen. Så tok jeg en tur da, til en slik barnebutikk. Barnas hus, Refleks eller hva de nå heter. Prøvde å finne beskyttelse til bilen, det er jo bare vanlig hardplast og kanskje litt stoff. Det kan vel ikke koste så mye?

Joda butikken hadde dette liggende men prisen ga meg bakoversveis, 499 kroner kostet det. For EN!. Jeg trenger to stykk. Tusen kroner for beskyttelse i bilen? Ehhh… nei takk. Er det virkelig noen som kjøper disse sakene? De må være det siden de kan ha slike priser. Hva er det som feiler folk? Herregud…

Så tar jeg heller en tur til Biltema, kanskje finner jeg noe der? Joda, det finnes noe lignende men ikke akkurat det jeg ville ha. Da går turen til Clas Ohlson men der hadde de ikke noe heller…

Så drar jeg hjem, irritert og sur og tenker for meg selv at jeg ikke skal kjøpe dette i Norge, det skal være sikkert. Jeg går på nettet, søker litt på amazon.com og finner det du ser på bilde nedenfor, akkurat det jeg trenger!

Denne koster 15 pund, som i skrivende stund er 136 kroner. Mye mer behagelig pris spør du meg.

Det kan lønne seg å sjekke rundt på nettet før man shopper ting. Sjekk også utenfor Norges grenser, det gjør iallfall jeg.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.