Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Økonomisk Oppdatering Mai 2012

Endelig er vi ferdig med innkjøp av det absolutt nødvendige til vårt hus. Det betyr at så lenge ikke noe uforutsett skjer skal det ikke være noen større oppussing utgifter i de nærmeste år. Bortsett fra noe maling / beis.

Det ble ikke mange kronene til overs denne måneden grunnet det skrevet oven men, fordi vi har levt nokså nøkernt har vi hatt noen kroner til overs og kunnet betale oppussingen nevnt oven.

Billån

Denne måneden går billånet ned til 139 178 kroner. Planen er at vi skal være ferdig med billånet innen et år og det er helt klart realistisk slik det ser ut nå. Samtidig plager det meg litt at boliglånet ikke minker men, slik er det jo med avdragsfrihet. Vi skal prøve å betale ned billånet enda kjappere uten å kutte så veldig mye mer nå.

Fond

Den totale anskaffelsesverdi blir på 10 000 kroner i Mai. Det meste jeg har hatt i fond var ca 12 – 13 000 kroner for noen år siden. De ble solgt med tap til fordel for nedbetaling av forbrukslån. Ser jeg på porteføljen nå ligger den -3,12% grunnet det som har skjedd på børsene de siste ukene. Blir ikke stresset av dette da dette er langsiktig sparing og nå får jeg fler andeler for pengene.

Kjøp av sykkel

Gjennom jobb har vi en avtale som gjør at vi får 20% rabatt på sykler hos en kjent sportskjede. Noe jeg har planlagt å utnytte da jeg sårt trenger å komme i litt bedre form. Sykle til og fra jobb skal ikke være et problem, det er ikke så langt. Problemet er bare det at det er nødvendig med tilgang til bil i min jobb. Har snakket med min leder og sagt fra at jeg ønsker å sykle til jobben og heller bruke firmabilen vi har på deling. Det var ikke noe problem. Har bestemt meg for hybridsykkel i prisklassen 5 – 6 000 kroner. Det blir stort sett sykling på vei / fortau og kanskje litt sti.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


6 kommentarer om “Økonomisk Oppdatering Mai 2012”

  1. Sløs, En knakande god sykkel får du får under 2k NY. Har ikke sjekket bruktmarkedet, men 60% avslag er vel ikke uvanlig, så du burde få en sykkel til under tusenlappen.

  2. Det ser ut som at jeg kan få tak i en billig sykkel! Snakket med en etter at dette innlegget ble publisert og vedkommende hadde en nesten ubrukt hybridsykkel stående. Jeg skal prøve den ganske snart 🙂

  3. Og da ble den min! 1500 kroner. Kostet over 6k for 2 år siden og da er den også oppgradert i etterkant. Kjenner vedkommende godt men, bra deal likevel!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.