Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Oppdatering på musikkproduksjon

Waveform

I år har jeg jobbet veldig mye med å distribuere bilder og musikk til diverse nettsted som videreselger dette til andre som ønsker å bruke det i diverse produksjoner. Å ha musikkproduksjon og foto som interesse og samtidig kunne få noen kroner her og der er bare hyggelig det. Nå har jeg ikke hatt enorm inntekt fra dette, men det har å gjøre med at tiden er knapp. Jeg har rett å slett ikke tid å sitte med dette så veldig mye. I tillegg tar det lang tid å bygge opp en portefølje av materiale som er godt nok for salg. Jeg er veldig opptatt av kvalitet og ikke kvantitet så jeg tar det bare i min egen takt og da går det litt tregt. I tillegg er det jo bare en hobby og det skal være morsomt å holde på med sånt. 🙂

Jeg er ikke så langt fra utbetaling fra en del fotosalg. 100 USD som i skrivende stund er ca 800 kr. Foto har jeg hatt på pause en god stund også, grunnet fokuset på musikk istedenfor.

Enkelte av disse nettstedene som tar inn slikt materiale er enkle å komme seg inn på, men kvaliteten på innholdet der kan være litt bob-bob. For moro skyld leverte jeg i februar 2015 inn en søknad på en markedsplass som er veldig selektiv på det de tar inn, og jeg kom inn etter noen måneder! De likte tydeligvis den type musikk jeg har produsert og slapp meg inn i varmen. Jeg måtte gi de eksklusivitet for å distribuere min musikk. Det betyr at jeg kan ikke laste den opp på andre plasser. Det er dette jeg har holdt på med de siste ukene, gjøre klart filer, forbedre miksene. Ta de ned fra andre nettsted osv. Jeg har nesten ikke hatt tid / ork til å gjøre noe annet nett – relatert da.

Jeg har veldig lyst til å få dette til å fungere. Det er helt klart at det er mulig. Hva om jeg bygger opp noe nå, på la oss si 5 år. Så mister jeg jobben om 5 år, kan dette være en ekstra fot å stå på i tillegg til sparingen? Kanskje det kommer andre muligheter ut av dette også? Jeg vet at det er mange som livnærer seg på å produsere musikk privat også. Til spesifikke oppdrag. Det er mye som er mulig. Det gjelder bare å komme seg ut og vise seg fram.

Jeg må passe på at familien kommer i første rekke, min egen helse, deretter arbeidsgiver og resten.

Kanskje du har noen hobby, eller noe annet du kan holde på med i tillegg til det du gjør til vanlig? Hvem vet, kanskje det kan bli noe ut av det. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Oppdatering på musikkproduksjon”

  1. Spennende å følge med på dette. Og skjønner godt at du legger vekt på kvalitet og ikke vil sende fra deg hva som helst. Jeg komponerer også litt musikk, men det er bare en liten brøkdel av det som jeg virkelig blir fornøyd med.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.