Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Plagsom minimalisme?

I mine runder rundt omkring på nettet kom jeg over en diskusjon hvor en person trodde han ville bli minimalist egentlig ikke ville det. Han fjernet mye av sine materialistiske ting, begynte å leve enkelt og hadde det i utgangspunktet bra. Problemet var at han kjedet seg mye og fant ikke mye glede i denne måten å leve på.

En person undertegnede har fulgt i mange år er Mr. Money Mustache. Selv om jeg er enig i mye av det han skriver om betyr det ikke at jeg har nødt til å leve sånn. Det er fint å lese artiklene og komme på rett spor når jeg merker at jeg sporer av for mye, men jeg trenger ikke å gjøre alt han mener folk skal gjøre.

Det er en fyr jeg følger på YouTube, han er sånn passe nerdete og snakker mye om data og it. I en av hans videoer sa han at årsaken til alle hans innkjøp var fordi de ga han glede. Her er jeg kanskje ikke helt enig, men han har altså lov å mene det. Hvis han virkelig tror at alle ting gir han glede så kan det være en snev av sannhet i det. Hva vet jeg om det?

Derfor synes jeg det er greit å lese om minimalisme, mustachianism og andre ideologier og velge ut det som passer best med min livssituasjon. En må ikke på død og liv følge en gitt måte å leve på.

Du må finne din egen vei, den som passer deg best.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Plagsom minimalisme?”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.