Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Portefølje 410.034,- i september

Etter en liten twitter avstemming er jeg tilbake med statusoppdateringer.

Vi måtte skrape frem noen kroner til egenkapital og dokumentavgift for et hyttekjøp. For å få tak i denne egenkapitalen måtte jeg selge omtrent 45 000 kr av fond-porteføljen og fruen måtte selge hele sin og krypto. Dette er reflektert i denne måneds statusoppdatering som du ser nedenfor.

Kryptovaluta delen består av stort sett Bitcoin, 0xbtc og Tezos. Verdien på dette endrer seg konstant, men akkurat nå er summen 92 500.

Hytte eiendommen er verdt svært mye mer enn hva vi betaler, men det er egentlig irrelevant da vi ikke har kjøpt den for å tjene penger på det.

Jeg har også lagt til et nytt diagram som viser gjeld, og fondskontoen vi har startet å bygge opp felles. For å lese mer om det, kan du se på dette innlegget: 1 mill på bok og gjeldfri om 10 år? Slik kan det gjøres. Men for deg som ikke orker å lese et helt innlegg til. Så går det i å ha lang nedbetalingstid på boliglånet og hyttelånet siden renten er såpass lav nå. For å bruke det beløpet vi frigjør i terminbeløp på fond istedenfor.

Planen (håpet) er at dette skal lønne seg på en 10 års periode. Det tror jeg det vil gjøre, men det er risiko knyttet til dette og jeg anbefaler ingen å gjøre noe slikt uten å være klar over risikoen.

Gjeld VS Felles Fond

Her er status på gjeld VS felles fondskonto vi jobber med å bygge opp. Akkurat nå er ikke store greiene på fond, men det vil bli større med tid.

 


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.