Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Portefølje 691.500,- i mars

Det så lenge ut som at dette skulle bli måneden porteføljen nesten nådde over 800k streken, med god drahjelp av kryptovaluta delen av porteføljen. Drømmen om at krypto skulle nå ekstreme høyder var langt der borte i horisonten et sted, men det ble ikke helt slik. Den blanke karbonsorte bilen jeg tenkte stille opp i garasjen skulle betales med små salg av en enorm million krypto-portefølje som stadig vokste hver måned. Tror vi får avvente dette en god stund.

Porteføljen har landet på nesten 700 k denne måneden, er på ingen måte misfornøyd med det. Kryptovaluta er veldig volatilt og skal du være med på dette må du tåle voldsomme svingninger. Denne aktivaklassen har blitt en ganske stor del av porteføljen nå. Foretar ingen re-balansering, lar det være slik det er.

Denne måneden er det brukt 5 500 kr på kryptovaluta, 5 000 kr på KLP AksjeVerden Indeks og jeg har spytt inn 1 200 kr ekstra til vår felles sparing til bil utover de 2 500kr vi sparer felles hver måned. Felles sparing til bil og bolig er ikke inkludert i diagrammet nedenfor. Bil og bolig – spesifikk sparing er frittstående.

Felles fond-sparing, øremerket Bolig:

Vårt boliglån har lang nedbetalingstid. Det vi «sparer» settes i fond. På nåværende tidspunkt er det 12 000 kr i måneden.

  • KLP AksjeVerden Indeks: 86 350 kr.

Felles fond-sparing, øremerket bil:

Bilen må skiftes ut en gang, forhåpentligvis holder den i noen år til, men jeg bruker den mye i jobb så vi får se. Denne kontoen har en kort sparehorisont på 2 – 4 år. Vi betaler alltid inn 2 500kr i måneden felles. Selv har jeg spyttet i 1 200 kr ekstra denne måneden.

  • KLP Lang Horisont: 10 730 kr.

Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.