Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Portefølje opp til 1 110 768,- i desember

Porteføljen er opp 202 418,- siden forrige måneds oppdatering. Som forrige måned er det igjen krypto som står for størsteparten av bevegelsene. Med det sagt har indeks-fond også beveget seg godt oppover.

Krypto porteføljen består av følgende: BTC, 0xBTC og NFT prosjekter. Fordelingen mellom disse går litt opp og ned. Når det gjelder NFT prosjektene og prising bruker jeg «floor» verdien for å sette verdien. Ellers er det en app på telefonen for resten av krypto.

Noe av disse krypto investeringene er lånefinansiert. Det er snakk om ca 50 000 kr, jeg kommer ikke til å gjøre noen større innskudd i hverken fond eller krypto på en stund fremover. Nå blir fokuset å betale ned litt gjeld, og forsøke sette av noen kroner til skatt.

I denne sammenheng er ikke 50k så mye, men det å selge noe for å betale ned dette er ikke aktuelt. Mine største feilsteg i krypto, hver gang. Har vært å selge for tidlig. Derfor lar jeg heller gjelden stå og betaler litt av de rentene som kommer med glede!

Utviklingen fremgår av diagrammet nedenfor:

Felles sparing og økt gjeld

Felles sparing går som vanlig, ingen endringer her. Nå er denne fondskontoen på over 220 000 kr + at gjelden går litt ned, en milepæl det også! 🙂

Felles fond-sparing, øremerket Bolig:

Vårt boliglån har lang nedbetalingstid. Det vi «sparer» settes i fond. På nåværende tidspunkt er det 12 000 kr i måneden. Her har vi kjedelig og tradisjonell fondsparing. Leker ikke med dette. Diagrammet nedenfor viser hvor mye vi har totalt i lån sammenlignet med hvor mye verdien på fondskontoen er.

Dette diagrammet viser boliglånet, hyttelånet samt billånet samlet. Akkurat nå er det høyt fordi vi lånte opp litt mer enn nødvendig. Når håndverkere er ferdige hjemme hos oss, gamle bilen og ethereum nå er solgt. Betaler vi inn dette tilbake på boliglånet. Da synker det med omlag 100 000 – 200 000 kr fra det som vises nå. Dette vil skje rundt årsskiftet antar jeg.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.