Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Portefølje opp til 749.000,- i august

Porteføljen er opp 8 500,- siden forrige måneds oppdatering. Verdien på fond har økt mye de siste månedene og benyttet derfor anledningen til å realisere ca 30k i fond for å betale et låne-finansiert kjøp av 0xbtc jeg gjorde for noen måneder siden. Selv med denne realisasjonen er porteføljen totalt sett opp fra forrige måned. Dette kommer av en oppgang i både krypto og aksje-markedene.

Utviklingen fremgår av diagrammet nedenfor:

 

Felles sparing

Felles sparing går som vanlig, ingen endringer her, men jeg har laget et nytt diagram!

Felles fond-sparing, øremerket Bolig:

Vårt boliglån har lang nedbetalingstid. Det vi «sparer» settes i fond. På nåværende tidspunkt er det 12 000 kr i måneden. Her har vi kjedelig og tradisjonell fondssparing. Leker ikke med dette. Diagrammet nedenfor viser hvor mye vi har i boliglån sammenlignet med hvor mye verdien på fondskontoen er. Vi må på sikt øke boliglånet noe. Da vår 40 år gamle ytterdør trenger å bli skiftet, samt vinduer på huset og etterisolere/reparere en vegg. Dette er nødvendig vedlikehold og ikke hobby-oppussing fordi vi ikke har noe annet å finne på. Vi har ikke allverden i boliglån i forhold til verdi (4,4mill). Dette blir nok neste måned. Vi kommer ikke til å ta av fonds-kontoen til dette.

Felles sparing, øremerket bil:

Bilen må skiftes ut en gang, forhåpentligvis holder den i noen år til, men jeg bruker den mye i jobb så vi får se. Denne kontoen har en kort sparehorisont på 2 – 4 år. Vi betaler alltid inn 2 500 kr i måneden felles på Ethereum. I tillegg har jeg en fondskonto øremerket bil hvor jeg har satt av 600 kr denne måneden.

  • Ethereum: 30 000,-
  • KLP AksjeVerden Indeks: 600,-
  • Sum bilsparing: 30 600,-

 


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.