Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Portefølje opp til 850.200,- i oktober

Porteføljen er opp 27 022,- siden forrige måneds oppdatering. Dette skyldes stort sett krypto. Av mine private innskudd denne måneden er det 6 000 kr til KLP AksjeVerden Indeks, samt solgt noe altcoins og BTC for å investere i NFTer. Noen av disse har ikke gitt noen nevneverdige gevinster. Men en av de (Bears Deluxe) ser ut til å gå bra. Dette sammenlagt gir meg denne måneden en all time high. Begynner å lukte på millionen….

Utviklingen fremgår av diagrammet nedenfor:

Felles sparing og økt gjeld

Felles sparing går som vanlig, ingen endringer her.

Felles fond-sparing, øremerket Bolig:

Vårt boliglån har lang nedbetalingstid. Det vi «sparer» settes i fond. På nåværende tidspunkt er det 12 000 kr i måneden. Her har vi kjedelig og tradisjonell fondsparing. Leker ikke med dette. Diagrammet nedenfor viser hvor mye vi har totalt i lån sammenlignet med hvor mye verdien på fondskontoen er.

Dette diagrammet viser boliglånet, hyttelånet samt billånet samlet. Akkurat nå er det høyt fordi vi lånte opp litt mer enn nødvendig. Når håndverkere er ferdige hjemme hos oss, gamle bilen og ethereum er solgt. Betaler vi inn dette tilbake på boliglånet. Da synker det med omlag 100 000 – 200 000 kr fra det som vises nå. Dette vil skje rundt årsskiftet antar jeg.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.