Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Portefølje opp til 908.350,- i november

Porteføljen er opp 58 150,- siden forrige måneds oppdatering. Dette skyldes stort sett krypto. Indeksfondet har hentet seg litt inn også. Jeg har lånefinansiert litt for å handle noen NFTer. Dette er i skrivende stund ca 30 000 kr. Som betales ned kommende måneder. Jeg har en liten bet på et NFT prosjekt som skal lansere en token i midten av november. Trolig kan dette påvirke prisen, vi får se. Prosjektet heter Bears Deluxe, dersom du har lyst å sjekke ut selv. Ingen anbefaling selfølgelig, jeg skriver bare hva jeg gjør. Man kan tape penger i NFTer, og det har jeg gjort på andre prosjekter.

Jeg har en altcoin (0xbtc) som har beveget seg litt opp også som påvirker krypto delen av porteføljen.

Porteføljen begynner å bli 50/50 indeks/krypto. Er litt usikker hvor lenge jeg skal hodle det slik. Hvis det blir mye mer profitt i krypto særlig da NFT prosjekter vurderer jeg å ta noe gevinst for å sette inn i fond. Samtidig er det spennende og jeg føler min kompetanse er 100ggr høyere i krypto-miljøet kontra enkeltaksjer. Det er jo derfor vi har våre «trygge» investeringer i kjedelige indeksfond.

Utviklingen fremgår av diagrammet nedenfor:

Felles sparing og økt gjeld

Felles sparing går som vanlig, ingen endringer her.

Felles fond-sparing, øremerket Bolig:

Vårt boliglån har lang nedbetalingstid. Det vi «sparer» settes i fond. På nåværende tidspunkt er det 12 000 kr i måneden. Her har vi kjedelig og tradisjonell fondsparing. Leker ikke med dette. Diagrammet nedenfor viser hvor mye vi har totalt i lån sammenlignet med hvor mye verdien på fondskontoen er.

Dette diagrammet viser boliglånet, hyttelånet samt billånet samlet. Akkurat nå er det høyt fordi vi lånte opp litt mer enn nødvendig. Når håndverkere er ferdige hjemme hos oss, gamle bilen og ethereum er solgt. Betaler vi inn dette tilbake på boliglånet. Da synker det med omlag 100 000 – 200 000 kr fra det som vises nå. Dette vil skje rundt årsskiftet antar jeg. Ting tar tid tydeligvis, både billevering og håndtverkere.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.