Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Rekordavdrag på boliglånet er betalt inn

Sånn!

Da har jeg fått utbetalt «lønn» fra sparekontoen. Jeg er glad jeg sparte på feriepengene fra den andre jobben ja …!

Denne måneden bestemte jeg og fruen å slå på stortromma å betale ned hele 4 000 kroner ekstra i avdrag på boliglånet. Siden januar 2009 har vi altså betalt inn totalt 15 000 kroner ekstra utover det vi egentlig betale. Jeg synes selv vi har ganske grei disiplin akkurat nå.

Vi har bestemt att vi skal betale ned ekstra hver måned men vi justerer beløpet ut fra hvordan økonomien ser ut fra måned til måned, dog ikke under 2 000 kroner. Denne måneden fikk fruen sin første skikkelige månedslønn fra nyjobben og jeg fikk litt ekstra grunnet mine sparte feriepenger. Derfor kan vi legge i litt mer penger på nedbetaling av boliglånet.

Forbrukslånet er også snart historie, noen kan undres hvorfor ikke jeg betaler ned rasket med en gang. Grunnen til det er helt enkelt at jeg ønsker å ha litt penger på konto akkurat nå. Det er ferietider, eu – kontroll, bilkjøring = drivstoffutgifter. Pengene renner fort unna og en tusenlapp sitter ganske løst …

Hvis jeg skulle betalt ned hele forbrukslånet i dag hadde jeg tjent 24 kroner på det. Det tapet kan jeg faktisk leve med … jeg har allerede tapt tusenvis av kroner på det forbrukslånet så hva gjør en 24 kroner fra eller til … Farlig tankegang, i know.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.