Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Renten ned igjen, takk for det og litt annet

Joda det gikk den veien som de fleste spådde. Gjerdrem satte ned renten 0,5 prosentpoeng. Dette er helt klart en gave til oss som har gjeld. Det er også en enda bedre gave hvis vi klarer å beholde våre jobber. Hvis ikke er det likevel greit med lavere rente hvis du får lavere inntekt.

Ellers er tallene til høyre oppdatert.

Boliglånet har vi nå betalt ned med totalt 6 000 kroner i 2009. Det blir da 2 000 kroner ekstra i måneden utover det normale terminbeløpet. Når renten er på vei ned og vår bank omsider varsler lavere terminbeløp vil vi oppjustere beløpet til kanskje 3 000. Det har vi ikke bestemt oss helt for enda. Mer enn 2 000 blir det iallfall.

Jeg har nå fjernet det som før hette bilkonto og slått sammen alt på en bufferkonto isteden. Den har nå 1 000 kroner og jeg ser ikke helt enda hvordan vi skal klare å fylle den opp raskt. Vi setter av 1 000 kroner i måneden til den kontoen så det tar litt tid, men vi får se.

Det ble en positiv beskjed på selvangivelsen også, slik at en ny vaskemaskin ble kjøpt inn. Kjedelig utgift, den kostet 7 200 kroner, men nødvendig. Disse pengene ble tatt av den fellese sparekontoen men jeg har ikke oppdatert den da pengene fra skatteetaten går til det.

Fondkjøp er utsatt litt til, hvis du ikke fikk med deg grunnen til det les noen innlegg lenger ned, datert 19 mars 2009 … Jeg tror likevel jeg skal klare å sitte med 30 000 kroner i anskaffelsesverdi på slutten av 2009. Følg med i løpet av året å se … 😉


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.