Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Slik er mitt forhold til børsfall

Krise på Børsen

Bildet oven er et lite utklipp fra media de siste dagene. Som du selv kan se maler de ikke akkurat et fint bilde av børsen nå om dagen.

Se, så rødt er oljekartet!

Kraftig fall på Wall Street

Nå er oljekartet helt rødt!

Vi er på randen av finanskrise

Jeg  vil nesten påstå at det begynner å bikke over mot et slags hysteri. Hvis en tar overskriftene i betraktning. Men hva vet jeg? Er dette så farlig da?

Det er akkurat poenget, for jeg er ikke noen ekspert på hverken børsen eller enkeltaksjer. Det jeg derimot er 100% klar over er at børsen svinger, og det vil den alltid gjøre. Jeg er forberedt på at min portefølje kan rase i verdi og det overrasker meg heller ikke. Derfor gjør ikke slike overskrifter meg noe særlig redd. Noe som er poenget med de overskriftene.

Jeg fortsetter investeringen som før, så får markedet gå som det går. Til syvende og sist vil markedene ta seg opp igjen. Spørsmålet er bare hvor lang tid det tar. Og går ikke markedet opp? Ja da har vi nok mye større problemer.

Jeg synes ikke man skal spare i fond eller aksjer hvis en er redd for å tape penger på kort sikt. Min eneste grunn for å eventuelt selge nå skulle være om det sto på liv & helse.

Hva med deg, fortsetter du som før?


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


8 kommentarer om “Slik er mitt forhold til børsfall”

  1. Kjører på med norsk tech! GIG + DNB Tech-fondet. Gitt greie resultater så langt. Fått tips om DNB Healthcare også, men usikker…

  2. Kjører på med indeksfond hos Nordnet… Billig, enkelt og ikke så høy risiko.

  3. Fortsetter som før, men prøver å tilpasse hvor mye investert og hvor mye investert jeg er. Les forresten om hvor jeg mener du burde plassere og om bunner i bloggen min 😉

  4. Må si overskriftene skremmer meg i alle fall! Ikke fordi jeg har penger i aksjer (det har jeg nemlig ikke) men fordi jeg lurer på hvordan det vil påvirke landets økonomien og min egen over tid. Tenker da på ting som arbeids- og boligmarkedet.

  5. Hei. Har lest en del av postene dine fra starten av og det er veldig god motivasjon. Så takk for det. Vil bare presisere etter gjentatte ganger å ha lest «indeksfond og aksjefond» som om det er to forskjellige ting. Men de indeksfondene du har ER aksjefond de også 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.