Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Sparestatus 2016, de første tre måneder

Helt siden jeg startet fondsparing var planen å spare hver måned. Beløpet kom i andre rekke, selv om beløpet er nokså viktig det også. Spesielt hvis målet er å bli mer økonomisk selvstendig. Med det sagt er det enda viktigere å faktisk spare, mot å ikke gjøre det. Spar heller minstebeløpet hver måned, mot å ikke gjøre det i det hele tatt. Det kan virke lite, men det monner etterhvert. Spesielt hvis du er ung!

Nok om det. I januar, februar og mars har jeg totalt spart 8 000kr i fond. Det blir 2 666kr i måneden, det er over det jeg har i budsjettet.

I tillegg til fondsparing har vi også betalt ned 36 000kr i avdrag på boliglånet på disse tre måneder. Total sparing på tre måneder blir altså 44 000kr. Det er ganske betydelig med tanke på vår samlede inntekt. (Rett under 900k / år).

Jeg skal nok klare å legge unna mer enn 2 500kr i måneden i fond fremover da jeg endelig har fått noe høyere inntekt og ekstra inntekt som begynner å bli en anelse mer regelmessig. Jeg må bare betale noe it utstyr jeg har investert i også. *host*.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Sparestatus 2016, de første tre måneder”

  1. Hei,

    hvordan fond sparer du i? Hva slags analyse har du lagt bak dem?

    Ha en fin helg.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.