Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Sparing i SKAGEN Global og SKAGEN Kon-Tiki

Da har jeg opprettet en spareavtale i Skagen global og Kon-Tiki. Jeg har laget et autotrekk fra lønnskonto på 600 kroner i måneden. Dette er penger jeg føler jeg kan «gamble» litt med akkurat nå. Da er jeg igang igjen, rotehode som jeg er. 🙂 Det finnes kanskje rom til et høyere trekkbeløp men, vi ønsker å betale ned ekstra på billånet også. Samt få opp en solid buffer.

Valget falt på Skagen fordi jeg har litt erfaring med de fra før. Jeg har bevisst valgt dyrere aktive fond da det kan finnes en mulighet for høyere avkastning enn boliglånsrenten. Dine Penger anbefaler også disse. Kanskje jeg kompletterer med et indeksfond senere, vi får se.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Sparing i SKAGEN Global og SKAGEN Kon-Tiki”

  1. Har akuratt samme spareavtale selv. 300 til hver av dem blir trukket den dagen lønningen kommer inn. Dessverre har avkastningen gått både opp og ned, så er ikke helt fornøyd etter de måneden jeg har holdt på. Uansett er det en langsiktig innvestering som vil bli brukt til kjøp av bolig om 5-6 år. Ser for meg å ha ca 50 000 (inkludert avkastning) i disse fondene innen den tid. Vurderer også å begynne med et indeksfond for å ha et trygere kort på hånden.

  2. Noen måneder er ikke grunnlag nok å synse noe som helst egentlig, selv om man blir veldig fristet. 🙂 Man må se over flere år hvordan det utvikler seg og gjerne ha en spareavtale. Slik som du og jeg har nå. Da kjøper du på opp og nedgang og på denne måten får spredt risikoen mer.

    Vurderer å legge til indeksfond jeg også etterhvert men, må se an økonomien til høsten når alle barna har startet i barnehage og vi begge arbeider 100%

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.