Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


TV abonnementet oppsagt!

nrk super

Da har vi tatt en avgjørelse på å si opp vårt TV abonnement. Den største årsaken til dette er at vi i flere år har brukt minimal med tid på TV titting og tidsbruken forsvarer ikke kostnaden. Tiden har isteden blitt benyttet andre tjenester som for eksempel Netflix. Har man barn og ønsker å se NRK super er det bare å surfe inn på deres nettsider å se det via Internett. Har du attpåtil koblet datamaskinen din til TVn vil du ikke merke noen forskjell. Det er mye som kan vises via nett.

Det er så mange valgmuligheter i dag som koster mye mindre enn 379,- i måneden vi må betale for en haug kanaler med søppel. Nei takk, nå får det holde. Når til og med fruen var med på laget så var det ikke noe å snakke om.

Når jeg likevel snakker om fruen så har hun også endelig opprettet fondsparing. Det er ikke det store beløpet enda, men alltids en start. Hun ville ha det enkelt og da falt valget på fondet: DNB Global Indeks. Det er et billig indeksfond som gjør at du får en god spredning på dine investeringer. Det passer også godt for deg som ikke orker å følge med så nøye. Det er også et fond som bladet Dine Penger anbefaler.

Hva med deg, ser du mye på TV?


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


16 kommentarer om “TV abonnementet oppsagt!”

 1. Gratulerer! 😀 Det er ca ett år siden jeg kvittet meg med TVen, noe av det beste jeg har gjort og savner den overhode ikke. Det er først når jeg ikke lenger hadde TV at jeg skjønte hvor mye tid jeg hadde sløst bort på den gjennom livet. Time-Wasting-Machine!

 2. Vi har også droppet tv abonnement. NRK nett og diverse netflix liknende aktører gir et mer enn godt nok tilbud 🙂

 3. Så hvordan sier man opp sitt tv abonnement?? Har du kabel tv, parabol, riks tv?? Har du tidligere betalt NRK avgiften?

 4. mrcoupe: Jeg har TV via Altiboks og deres billigste pakke koster 379 kroner i måneden. Jeg ringte å spurte om de hadde noe billigere. De kunne dra av 50kroner i måneden hvis jeg band meg for et år, men de hadde ikke noe billigere enn det. Da ba jeg bare om å få sagt opp abonnementet på TV og beholde Internett. Det var ikke noe problem.

  Vi betaler fortsatt TV lisens, men jeg vurderer å få plombert antenneingangen på TVn og slippe den også.

 5. Ser alt for mye på 😉

  Men, inkl i fellesutgifter p.t, så lite hjelp i å si opp. Derfor betaler jeg ikke for Netflix osv, vi får klare oss med det som er på tv, haha. Innser at det også er en ulempe med borettsalg, mister litt kontrollen over hva man vil betale for. Tror i alle fall ikke vi har mulighet til å velge det bort, men har ikke spurt.

 6. Pengebingen: Borettslag har gjerne avtaler med innholdsleverandører slik at de kan presse ned prisen, eller inkludere i husleie på en eller annen måte. Jeg har selveier rekkehus og vi har ikke noen form for sameie eller borettslag. Derfor blir det nok dyrere for meg.

  Så lenge jeg har Internett er jeg fornøyd. 😉

 7. Jeg ser ikke mye på tv, men det blir da litt og jeg har derfor et tv-abonnement (men kun en grunnpakke 🙂 Jeg betaler selvsagt for en haug med kanaler som jeg aldri ser på, men jeg har internett betalt av jobb og har ikke Netflix eller lignende, så de totale «mediakostnadene» mine er likevel ikke all verden.

 8. Har kvittet meg med abbonementet her og. Nå skal tv-skjermen til plombering så jeg slipper lisensen også 🙂

 9. Hei, vi får lagt inn fibernett april neste år, og da er det takk og farvel til Canal Digital som flår oss med 800 kroner måneden for tv og internett! Gleder meg 🙂

 10. Det er slik at man kan varsle NRK at de er velkomne til å plombere tv for egen regning når man sier opp lisensen. Det er ikke noe krav at man selv må betale denne plomberingen, selv om NRK kanskje gir uttrykk for dette.

 11. Christer: Interessant, jeg har lagt det frem på en lignende måte til NRK når jeg sa opp lisensen. Vi får se i januar når det er forfall på lisensen, om den kommer eller ikke.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.