Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Tvillingene er ute, og jeg er happy!

Har du også uker eller måneder der du føler at det skjer en hel drøss med saker og at du aldri rekker det du egentlig skal gjøre? Vel slik har jeg det nå. Jeg klager ikke, fordi vi fikk tiløkning i familien for noen dager siden. To nye barn ble født og de får naturligvis masse oppmerksomhet! 🙂

Det blir en spennende tid fremover, vi skal også flytte med alt som hører til der. Vi får nok å holde på med, det er sikkert.

Midt oppi alt dette har vi økonomien å tenke på. Vi kommer til å ha hode over vannet men det har krevd veldig mye planlegging. Og her skal jeg gi en stjerne til min samboer, det er hun som tok på seg den jobben og planla alt. Hvordan vi skal klare å betale to avdrag på et boliglån en måned. Hvordan vi skal klare å betale for vask av leilighet. Og så videre.

Det er viktig at begge i et forhold kan snakke om økonomi, dette føler jeg at vi kan gjøre uten problem. Det bør også andre par tenke på. Det skal være så tabubelagt alt, i Norge. Man skal ikke snakke om ting…

Nuvel

Vi satt opp tallene som vist i budsjettet under, som du ser blir det et stort slutt beløp når vi legger sammen alt. Det kan være greit å vite at dette budsjettet går over ca 3 – 4 måneder.

9 800 Faste utgifter Juni – Formuebyggern
9 800 Faste utgifter Juni – Formuebyggerns Samboer
11 000 Avdrag lån ny bolig
10 000 Formuebyggerns andre utgifter
10 000 Formuebyggerns Samboer andre regninger + forbruk
4 000 Vasking gammel bolig
7 500 Boligkjøperforsikring
900 Kommode
8 000 Sommerdekk
6 500 Sykkel
8 000 Service på bil
1 000 Div babyting

= 86 500

For å finansiere dette må vi ta fra: sparekonto, buffer, penger tilbake på skatteoppgjøret og en stor slump av feriepengene. Heldigvis får vi inn såpass mye penger at vi klarer å betjene dette oven.

Vi kommer også til å gjøre om litt på økonomien når vi har flyttet. Bufferkontoen slik den er i dag er bare en lagringsplass for penger og tallet som står der stemmer ikke helt. Vi må bruke det vi trenger, og det som står igjen etter boligsalg, oppussing av bad og diverse får vi ikke oversikt over før etter vi har flyttet og kommet mer i orden.

Vi kan vel si at økonomien akkurat nå er et organisert rot.

Vil heller tenke på mine små nurk der nede på sykehuset. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Tvillingene er ute, og jeg er happy!”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.