Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Under tre millioner kroner i gjeld!

Jeg tror lånekalkulatoren på DinePenger må være ødelagt. Jeg plottet inn våre tall der ut fra hvordan det blir når vi begge er i full jobb igjen og kidsa går i barnehage. Hvis vi ville være innen grønn sone kunne vi låne kun ca 1,2 millioner. For en kort periode kunne vi lånt 2,4 millioner men da havnet vi i rødsonen og kunne ikke holde på slik lenge. Nå har vi likevel ca 600 000 kroner mer enn denne rødsonen i kalkulatoren og vi klarer oss bra. Vi kommer også til å klare renteøkninger så jeg forstår ikke helt hvordan den kalkulatoren regner sammen tallene.

Med forbruk, mener dem da en 65″ flatskjerm i måneden? Eller tur ut på byen hver helg for 1 000 kroner per gang? Jeg vet ikke jeg. Det stemmer iallfall ikke noe særlig bra på oss.

Vi er også for tiden i et lite økonomisk unntakstilstand. Det er mye som skjer med både bad, oppussing og greier. Vi prøver å holde oss så nøkterne vi bare kan uten å måtte kjøpe ting vi strengt tatt ikke trenger. Når det er sagt måtte fruen nesten få lov til å bytte ut gardinene på kjøkkenet. Hun var så flink å Googlet og lette på nettet etter billige slike så hun måtte nesten få lov. Ikke at jeg har så mye å si om den saken likevel men … 😉

Ja, og når jeg husker det: Vi har nå sammenlagt under tre millioner i lån!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


6 kommentarer om “Under tre millioner kroner i gjeld!”

 1. Gratulerer! Bare å sikte på å komme under neste million nå 😉
  Det meste handler om prioriteringer. Noen velger å ha et hus til 3 mill, mens andre vil heller bruke pengene på noe annet. Vet blant annet om en helsearbeider i offentlig sektor som helt fint klarte å eie en Lamborgini Gallardo på norske skilter.

 2. Mulig vi bruker mindre penger enn Nordmenn flest på reiser og slikt. Kanskje det som gjør at vi klarer oss fint og at vi har andre prioriteringer.

  ThorU: Neste i sikte er å betale så mye som mulig på billånet.

 3. Hva er det egentlig som har skjedd med Glabladet? Er HTML-kodingen blitt messet opp? Hvorfor lar det seg ikke fikse?
  Og ikke minst: hvorfor skriver ikke Glabladet noen ting om hva som har skjedd? Det legges jo ut artikler av og til, uten at det blir nevnt noe. Er ei heller mulig å kommentere lenger.
  Hvorfor ikke bare bytte til et nytt theme hvis det opprinnelige ikke går an å rettes opp?

 4. David: Jeg vet ikke helt hvorfor Sindre har fjernet muligheten for kommentering. Har spurt han på MSN når han har vært online men ikke fått noe svar på det. Det er vel den måten han vil drive glabladet på fremover 🙂

 5. På Facebooksiden skriver han(30/6) att Glabladet vil komme tilbake som før…Mulig han er opptatt med andre prosjekter for tiden? Han greier nok ikke å leve bare av affiliateinntekter 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.