Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Utbetaling fra Google

Tidligere har jeg hatt en del fokus på dette med ekstra inntekt fra nett, men har valgt å gå litt bort fra det da det stjeler fokus fra andre ting. Likevel kom det en utbetaling fra google her om dagen og tradisjon tro opplyser jeg om det her.

Det er hyggelig å få noe tilbake for de timene jeg har brukt her og det viser at økonomiblogger har en plass sammen med de som dominerer dette feltet (mammablogger?).

Adsense Nov 2013

Ettersom vi har et veldig strikt budsjett + at jeg har en fartsbot å betale oppå dette så var dette helt ok å få inn på kontoen. Det resulterer i 1 700 kroner til fond. Det kan se ut som at målet på 30 000 kroner er mulig å nå. I så tilfelle blir det en god start på 2014.

I desember er boliglånet under 85% ut fra taksten vi fikk for et år siden. Da skal vi se om Skandiabanken vil ha oss som kunde. Vi har 3,75% i rente på Sparebank 1, men de har et termingebyr på 40 kroner hver måned som gnager i meg. Det er et helt unødvendig gebyr spør du meg, alt er automatisert med boliglånet så hvorfor skal de ha dette gebyret?

 


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Utbetaling fra Google”

  1. Jeg har totalkundeavtale med lokalbanken og har termingebyr med fradrag pga denne avtalen. Likevel er termingebyret kr 50,-. Så jeg burde kanskje klage til banken min om at gebyret er for høyt.

  2. Beklager at det tok litt tid før kommentaren din ble godkjent. Den ble flagget som spam av en eller annen grunn.

    Uansett, jeg ser ikke helt poenget med et termingebyr når det meste i en bank i dag, når et er satt opp er automatisk?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.