Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Vi betaler på boliglånet likevel

Som jeg har skrevet under vurderte jeg om vi skulle stoppe ekstra innbetalingen til boliglånet en stund for å isteden få opp vår bufferkonto til et respektabelt nivå. Jeg og fruen har fintenkt litt på dette i løpet av døgnet og kommet frem til at vi ikke satser på den planen. Vi får heller finne andre måter å fylle opp bufferkontoen på. Slik det er i dag når renten er så lav er det ufornuftig å ikke betale inn ekstra på boliglånet såfremt du har råd til det. Selv små beløp over lang tid kan utgjøre litt. Ved neste lønning blir det minst 3 000 kroner ekstra.

Til slutt vil jeg fortelle at jeg har handlet meg en liten annonseplass på Glabladet.no. Det kanskje gjør at bloggen får en liten besøksboost. Da er det bare å brette opp armene og skrive enda bedre innlegg. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “Vi betaler på boliglånet likevel”

 1. Jag tror ni gjör klokt i at bygge opp buffertkonto innan ni funderar så mycket på at köpe aktiefonder. Som det ser ut nu så ni ingen marginaler för uforutsätte utgifter.

  Elizabeth Warren er en Harvard professor i juridik som har forsket mycket i personlig konkurs i USA, och dess årsaker. I boken «All Your Worth» er det en såkallad «Balanced Money Formula» som jag tycker om. En review kan du hitta her: http://www.mdmproofing.com/iym/BMF.shtml

 2. Ja kanskje vi skal pause fondsparingen og ta de pengene til buffer i steden. Men det er også lite fristende å gjøre dette når aksjefondene er relativt billige.

 3. Jeg sitter med akkurat de samme tankene. Egentlig bør jeg fortsette å bygge opp bufferen. Men samtidig er det utrolig mange billige aksjer der ute nå.

  Grattis med ny blogg forresten! Kjempeflott!

 4. Jeg leste en artikel i dine penger en gang. De skrev at det lureste var å betale ned boliglånet slik at det kom ed på et komfortabelt nivå. Det de mener med komfortabelt nivå er at du takler en mye større rente? Skulle jeg tro.

  Det var også «lov» å spare i aksjefond samtidig. Bare prioriteten ligger på boliglånet.

  Takk for din kommentar, jeg ble ganske fornøyd med den nye bloggen men jeg skal gjøre noen fler endringer. Ser du har lagt opp en link til meg. Gjør det samme her jeg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.