Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Vi har kjøpt oss en fin oppvaskmaskin

Jeg skrev en liten notis om vår oppvaskmaskin for en tid tilbake. Det kan du lese om her. Siden den tid har jeg selv prøvd å fikse oppvaskmaskinen uten å lykkes noe særlig. Jeg googlet etter servicemanualer. Jeg fulgte en del tips uten at det hjalp.

Det har blitt en måneds tid og noen uker med manuell oppvask, det er ikke akkurat det jeg vil spendere min fritid på. Men det ble bare ikke slik at vi fikk ordnet oss en annen før nå.

Vi diskuterte hvordan vi skulle gå frem her. Skulle vi bestille en servicetekniker som kan komme å se over maskinen? Skulle vi prøve å finne ut hvor maskinen var kjøpt og forsøke oss på noen form av garanti eller reklamasjonsrett? Eller skulle vi rett å slett kjøpe en ny?

Vi bestemte oss først for å kjøpe en ny maskin. Denne gangen noe som er litt holdbart, Miele kanskje. Vi tok en titt på vår buffer konto, og så en titt på hverandre og sa omtrent i kor: har vi råd til en ny? Nei … i grunn ikke. Vi kan nok fremskaffe penger til en maskin uten å bruke kreditt men det er ikke helt poenget her …

Etter denne diskusjonen pratet vi ikke så mye mer om dette, det ble ferie og mindre oppvask å bry seg om. Men så er ferien slutt … oppvask igjen!

Helt til noen på fruens arbeid i kaffepausen sier: Noen som vil kjøpe en brukt oppvaskmaskin? JA var svaret fra min samboer. Så i dag har vi hentet oss en gammel god fin elektrolux med mekaniske knapper. Den er installert å testkjørt nå og den virker meget bra! Og prisen? 500 kroner. Transport? Lånte bil på jobb. Drivstoff? Det var litt igjen på jobb bilen … 😉

Dette var en veldig bra investering! Vi er strålende fornøyd, den vasker til og med bedre en den vi hadde før. Jeg er også fornøyd over at jeg klarte å koble på vann, returvann og alt det som hører til. Jeg måtte endre litt på konfigurasjonen under kjøkkenbenken … men det funker nå!

Planen er å kjøre denne maskinen til den ryker, er vi heldige er det noen år til den tid.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Vi har kjøpt oss en fin oppvaskmaskin”

  1. Flott! Høres ut som et bra kjøp.

    Når den blir gammel og avgått, kan jeg tipse deg om at det er ASKO som lager de beste oppvaskmaskinene, Miele er best på vaskemaskiner.

    Vår oppvaskmaskin har også røket, men jeg er så gjerrig at jeg har ikke erstattet den enda. Det er nemlig en smal modell. Ryktet sier at vi skal bygge om hele kjøkkenet, og da skal vi ha en stor oppvaskmaskin – vi er jo fem stykker.

    I mellomtiden bruker jeg gjerne fritiden min til å vaske opp. Barna hjelper til, og vi får snakket sammen litt underveis. Veldig koselig, syns jeg.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.