Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Vi skal ha ny sofa, eller vente litt?

Det var en vakker sommerdag i 2006 vi kvittet oss med sofaen jeg arvet av mine foreldre. Den var godt brukt, slitt, ganske så u-pen men komfortabel og gratis. Når vi kjøpte ny leilighet ble innkjøp av sofa prioritert. Husker jeg ikke feil heter den EKTORP og kommer fra IKEA. Det er en sånn man kan bytte trekk på så den har fått nytt utseende noen ganger.

Vi har i utgangspunktet tenkt lenge på å bytte ut denne. Ikke fordi vi nødvendigvis er misfornøyd med den vi har men, den er veldig liten når vi har gjester på besøk. Skulle gjerne hatt noe som kan få plass til fler mennesker. Den er kanskje ikke den peneste sofaen som finnes heller. Vet ikke hva man skal si om dette. Funksjon over form? Ja kanskje det. Nå bor vi i et ganske stort rekkehus med stor stue der det finnes god plass til en ny bakdelparkeringsplass.

Vi har i grunn tenkt på dette lenge, altså kjøpe ny sofa. Vi har ikke gjort det enda fordi det var egentlig ikke nødvendig. Heldigvis har jeg en samboer som ikke er hysterisk interiøropptatt. Vi tenkte se an progresjonen på badet i kjelleren før vi gjør noen «store» innkjøp. Nå ser det ut som at ting skjer som planlagt og da begynte vi å diskutere dette på nytt.

Skal vi ha en sofa i den størrelse vi ønsker må vi nesten opp i 10 000 kroner. Det er ganske mye penger men, 10k er ikke mye for en sofa sies det. Samtidig må man vel ha matte, ny lampe. Kanskje nytt stuebord! Jada. 15 000 kanskje? Huff. 15k det er 3 nye iPhone 4s det! 😀 Eller en fin iMac. Eller lavere billån.

Egentlig har vi ikke råd, akkurat nå. Eller, med det mener jeg at vi kan betale for det uten å måtte bruke kreditt. Kanskje vi må bruke litt, en måned eller to maks. Det jeg VET er at vi overlever innkjøp av en ny sofa økonomisk men, vi må styre om litt penger.

Jeg tror det blir ny sofa… snart.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Vi skal ha ny sofa, eller vente litt?”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.