Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Økonomisk Oppdatering

I går kom lønna inn på konto! I dag har jeg ikke mye igjen på den kontoen men de fleste av pengene er flyttet rundt på, øremerket til diverse saker.

Jeg har nå betalt ned min kredittkortgjeld! Den står nå i 0! Wohoo ! Eller faktisk 0,67 kr. Betalte inn noen ører for mye. Dette føles veldig greit for nå kan jeg fokusere på sparing og nedbetaling av mitt forbrukslån isteden. Nå har jeg 30 600 igjen på dette lånet.

Boliglån og billån trekkes den 15 hver måned, kan derfor ikke oppdatere dette enda.

En annen ting jeg har gjort i dag er å kjøpe meg en ny harddisk til min laptop, en som er litt større og litt raskere. Det kan bli litt trangt med plassen da det blir mye musikk og mye bilder i RAW format som skal lagres på harddisken. Ekstern harddisk har jeg, men det er litt slitsomt å drasse med den disken hvor jeg enn går. Kanskje ikke det mest økonomiske valget jeg har gjort, men jeg følte jeg hadde råd til dette.

Det ble litt surrete innlegg i dag, jeg er trett etter denne uken, har tatt meg en pils og sitter her i varmen. Endelig godt at det er sommer snart! Jeg liker ikke vinteren noe særlig.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.