Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Julegaver, må vi virkelig ha det?

Vi er inne i den årstiden der mange av oss bruker veldig mye penger. Det er mat, julepynt, trær og ikke minst julegaver. Når folk spør meg hva jeg ønsker meg til jul bruker jeg å si at det ikke er nødvendig å kjøpe noenting til meg. Mange i Norge i dag har mer enn nok og når man begynner å slite med å finne noe til en bestemt person synes jeg det har gått for langt. Det i seg selv er et bevis på at vi har nok, er det ikke?

Barn og yngre mennesker er unntatt selvsagt, disse synes jeg vi kan kjøpe gaver til og da kan en kanskje bruke litt mer penger på de hvis vi dropper de voksne. Jeg har snakket om dette temaet med kona og hun er ikke helt enig med meg. Hun mener det å gi en gave til noen er en måte å vise at man setter pris på personen.

Jeg vil ikke være noen gledesdreper eller Grinchen som ødelegger julen så noen veldig få utvalgte voksne har jeg kjøpt gaver til. Jeg setter meg ikke på bakbena og NEKTER. Det er ikke et sjakktrekk og noen ganger må man nok fire litt på prinsippene. 😉

Jeg vil også si noen ord om prisen på varer i denne årstiden. Hvorfor koster juleribba 29,90 kiloen? De aller fleste av oss kan betale for at bøndene skal få skikkelig betalt for å produsere god mat?

Nei, jula er nok ikke den tiden da en skal hoppe av forbrukskarusellen. Jeg får nok avvente litt og heller se det an i løpet av 2015. For jul skal det uansett bli!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Julegaver, må vi virkelig ha det?”

  1. I min familie har vi år hatt en bred enighet om at vi ikke skal bruke mer enn 100 kr på hverandre i julegave. Helt fantastisk greit 🙂 selvom det ikke alltid er lett å finne noe da heller, hehe. Regner med at det kommer til å bli en fast greie fremover! Så kan man heller bruke «overskuddet » på en god sak som å støtte som favoritt organisasjon med et fast beløp på lønningsdatoen. Jeg gir til leger uten grenser.

    God jul 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.