Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Cudo Miner miner automatisk den mest lønnsomme kryptovaluta

Å drive med mining av kryptovaluta kan være inntektsbringende avhengig av markedsituasjonen. Dette kan endre seg raskt og det er selvsagt forbundet med noe risiko. Likevel er det mange som driver med dette, for hvermansen kan det være vanskelig å komme igang å mye en må sette seg inn i.

Med tiden har det kommet mange forskjellige verktøy for å lette på dette og nå tenkte jeg fortelle om en svært enkel software jeg har testet ut i snart to år! Startet i 2019 og er fortsatt nå i 2021 igang.

Men! Ønsker du heller å kjøpe kryptovaluta, er det nå mulig å gjøre dette på Norske børser: Hvordan kjøpe Bitcoin i Norge

Det er en liten klient ved navn «Cudo Miner». Grunnen til at jeg liker akkurat denne er fordi den miner den «coin» som gir deg mest profitt for dine CPU / GPU sykluser. Skifter automatisk mellom forskjellige typer for å maksimere profitt. Den autokonverterer dette til bitcoin (eller andre altcoins du måtte ønske). Hvis du trodde at dette er å mine Bitcoin må jeg skuffe deg. Det er nemlig ikke det du gjør, denne programvaren benytter seg av skjermkortet ditt og miner andre alternative krytovaluta og autoveksler dette inn i f.eks Bitcoin.

Når du oppnår en saldo på 0.002 BTC kan du be om en withdrawal, som jeg har gjort her:

Etter en stund kan jeg se at overføringen har gått gjennom og Coinbase har registrert overføringen. Nå kan jeg velge å la disse ligge på Coinbase kontoen, eller selge for EUR og overføre til min konto i banken.

Cudo Miner

Klienten har en gjennomtenkt og oversiktlig design. Her kan du endre parametre som automatisk stopp av mining når du bruker din datamaskin. Dette bruker jeg selv og det fungerer godt.

Du kan se statistikk over hvor mye du har «tjent» og et anslag på det potensiale du ligger an til å tjene med nåværende hardware.

Du kan endre til å få utbetalt i Ethereum, Monero eller Ravencoin om du ønsker det.

Du skaper konto & laster ned klienten med min vervelenke her: https://cudominer.com/?a=i7klr7vDh.

Husk at man må se hvor mye strøm som brukes og hva man betaler for strømmen for å se om dette er lønnsomt. Det kan også være lurt å se litt på overklokking eller underklokking av skjermkort. Du kan for eksempel sette et nvidia korts powerlimit ned på ca 70 – 80%. Øke hastighet på minne, så får du bedre hashrate per watt… det er bare å Google. Det er alt for mye å ta i dette innlegget.

Anbefaler at du bruker en stasjonær PC med et eget skjermkort, har prøvd med laptop og det fungerer forsåvidt.

NiceHash

nicehash

NiceHash er også en velkjent tjeneste som mange benytter seg av. Det nicehash egentlig er, er en markedsplass for salg og kjøp av hashrate. Det betyr at du selger hashrate din datamaskin klarer å produsere. Deretter får du utbetalt dette i bitcoin.

Klienten man kan laste ned her er flott. Denne kan sørge for at temperatur og klokk på ditt skjermkort holder seg innenfor visse verder som medfører minst mulig slitasje på utstyret. Dette velger man ut fra enkle profiler som kalles High, Efficient, EfficientLow. Her trenger du ikke ekstra programvare eller lignende for å komme igang. Det holder med NiceHash klienten.

 

Det er iallfall svært enkelt å komme igang, verdt å prøve hvis du har interesse for slikt. Når det gjelder inntjening tror jeg ikke det er store forskjeller mellom Cudominer og Nicehash. Noen små differanser kan det nok være innimellom.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.