Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Nordnet lanserer Shareville et sosialt investeringsnettverk

Skulle du ønske at du hadde kunnskaper om hva du burde investere i, men aksjemarkedet kanskje skremmer deg? Du stoler kanskje ikke på din rådgiver eller banken lenger. Hva om du kunne menge deg sammen med mennesker som faktisk har litt peiling og i tillegg følge de og hvordan de investerer sine midler? Personer akkurat som deg og meg. Nordnet vil snart lansere noe de kaller for Shareville som kan gjøre det enklere for deg og meg å starte med investeringer.

Shareville er et sosialt spare- og investeringsnettverk hvor brukerne får kunnskap og investeringstips fra hverandre i stedet for å gå til banken. I det sosiale investeringsnettverket deler man ekte porteføljer, aksje- og fondshandler samt kunnskap og tanker rundt hvordan man best plasserer pengene sine. Vi tror nemlig på at du og våre kunder kan bli mer fremgangsrike når dere kan komme i kontakt, hjelpe og inspirere hverandre.

Du kan altså følge personer som gjør det bra og se hvordan utviklingen på dens portefølje er via et fresh og moderne grensesnitt som Formuebygging har fått en liten sniktitt på. Nettsiden er fortsatt under utvikling. Om kort tid vil alle Nordnet kunder bli invitert til å prøve dette.

Shareville

Det skal bli spennende å se hvor dette leder. Så langt ser det lovende ut. Undertegnede holder seg foreløpig til indeksfond. Hva fremtiden bringer vet jeg ikke enda.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Nordnet lanserer Shareville et sosialt investeringsnettverk”

  1. Dette er kun et forsøk på å øke aktiviteten i markedet slik at Nordnet øker inntektene sine…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.