Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Et liv i luksus.

Det er nå den tiden på året da du får utbetalt din medlemsutbytte fra COOP. Jeg og min samboer satt her en kveld og diskuterte hva vi skulle bruke den til men kom egentlig ikke frem til noe fornuftig.

Det var litt snakk om at vi skulle sette av pengene til sommeren, eller spare det til noe vi har lyst på, eller rett å slett dele det på to for personlig disponering. Ingen av disse ideer var noe særlig spennende syntes vi.

Til slutt ble vi enige om at vi skulle spise skikkelig god mat i noen uker i steden. Det er ca 2 000 kroner vi får utbetalt fra COOP og det er brukt til skikkelig god mat. Vi storhandlet her om dagen men brydde ikke oss det minste om hva saker og ting kostet. Vi tok det vi hadde lyst på. Så enkelt var det. Vi kjøpte ting vi normalt ikke kjøper så ofte, som biff, karbonadedeig isteden for kjøttdeig. Og en masse annet godt. Pluss en dunk italiensk rødvin.

Det er bra å spare penger, det gjør vi også. Men jeg vil ikke bli en 80-åring med 2 millioner på bok som aldri blir brukt. Selv om man er flink til å spare er det lov å unne seg noe i ny å ne.

Til slutt vil jeg gjøre dere oppmerksom på at forbrukslånet er under 20 000 kroner ! Jepp! Ekstra avdraget er nå oppdatert!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Et liv i luksus.”

 1. Du har helt rett. Pengene du har på konto når du ruller deg over på ryggen og puster ut for siste gang får du ikke med deg noe sted.

  Og selv om man lever sparsommelig, har alle lov å skeie ut litt en gang i blant og belønne seg selv for en godt utført jobb så langt.

  Det eneste jeg kanskje ville ha gjort annerledes var å kjøpe spansk isteden for italiensk, men smaken er som kjent som baken…

  Jeg hadde ikke fått mye vin for COOP pengene likevel. 48 kr i utbytte for 2008 🙂

 2. Joda den italienske var helt fin den. Cantina Rosso eller noe sånt var navnet. Men som du sier, smaken er som … 😉

  Anbefaler å dra COOP kortet også, vi tjener faktisk litt på i hovedsak legge handleturen til COOP og fylle bensin der kortet gir rabatt.

 3. Vurder Trumf Visa. 3% bonus i Norgesgruppens butikker(Ultra, Meny, Kiwi, Spar, Joker) og 1% på alt annet. Bare månedskortet til meg og min samboer gir 132 kroner tilbake i året. På trippel-trumf dager får man 5% og vi passer på å handle inn ALT vi trenger av basisvarer for en god stund.

  COOP legger jo ned butikker i Norge, det samme kan ikke sies om Norgesgruppen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.