Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Tjene penger på Internet ?

Er det mulig å tjene penger på Internet ?

Min blog heter ikke formuebygging bare for at jeg ikke fant noe annet bra ledig navn … bloggen handler om å bygge en formue. På en eller annen måte.

Klart, det finnes mange måter å skaffe seg penger. Den mest vanlige måten er å jobbe, noe som jeg gjør. Jeg har en helt ok jobb jeg trives i, jeg trives med det jeg gjør i tillegg til at jeg har en lønn som gir meg muligheter å spare litt, overleve i hverdagen.

Men mye, vil ha mer. Det er ikke bare en hverdagsjobben som skal bli min inntektskilde. Jeg har andre prosjekt på gang også. Bland annet kjøpe billig fra utlandet å selge i Norge med fortjeneste. Alle kan gjøre det, det gjelder bare å finne det du vil satse på, å være villig å satse litt. Satse penger eller tid. Det er ikke sikkert du får det til, men det vet du ikke noe om før du har prøvd.

Jeg satser heller mine penger på denne måten, enn å dytte dem inn på lotto eller gambling.

Hvis du søker på google etter «make money on internet» vil du også finne noen sider du kanskje har bruk for. Men det søkeordet er ekstremt farlig, du vil sikkert komme over sider som lover deg gull og grønne skoger nesten uten noe innsats. Bare kjøp denne boken for $79 og du vil bli rik osv osv …

Dette er i 99,9999999999999999999999999999999999% av tilfellene bare ren BULLSHIT! Det er en kjempemessig måte å tjene penger på, de som selger det tjener penger. Det du får tilbake er ofte en bok eller noe tull som bare gir deg flere spørsmål. Klart, du kunne kanskje tilby en lignende tjeneste men det er ikke akkurat moralsk korrekt. Det får du avgjøre selv.

En måte som er grei kan være at du starter en nettside der du skriver om noe du kjenner til, det kan være alt fra hvordan du steker vafler på den aller beste måten eller strikking. Skriv om det du kan, legg opp noen annonser fra adsense. Skaff deg en fornuftig bok om søkemotor optimalisering og du er i gang.

Det er hard jobbing, men det kan bli lønnsomt hvis du er tålmodig, det er ikke noe som heter raske penger, du må jobbe for de. Er du villig, har du muligheter.

Jeg vet at jeg kommer til å lykkes, jeg vil ikke være avhengig av en 8 – 16 jobb for å få hverdagen til å gå runt … vi får se hvordan det går 😉


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.